Segítség? Szüleim el váltak
Hát akkor így járt, ne menjen hozzátok!
Majd később megbosszulhatod, és felhánytorgathatod neki legalább.
szegény baránykám, jó rossz lehet neked ha ilyen korán ezen töprengsz:(
te hány éves vagy ?
Anyukátok megengedi a kicsinek, hogy otthon cumizon?, 5 évesen nagyon egészségtelen a cumi...
Én a helyedben nem csak 2 hetente találkoznék vele, te anyudhoz nem tudsz átmenni, vagy a tesvériedel közösen elmenni fagyizni vagy haslonló?
5 évsen tényleg érzehti úgy , hogy anyu a legjobb, de ezért ne haragudj rá a késöbbiekben..
4-es gratulálok, de egy igazán gonosz ember lehetsz !
-.-
Szerintem érdemes lenne erről anyudnak beszélni és megkérni, hogy beszélgessen el vele erről.
Lehet, nem érti, hogy miért váltak el vagy azt gondolja, hogyha anyának nem tetszik akkor az a dolog rossz (jelen esetben ha anyunak apu nem tetszik akkor apu rossz).
Próbáljatok meg anyudékhoz menni a látogatási idő kívül is. Mi is sokszor csináltuk azt, hogy átmentem a másikhoz, mert ahhoz volt kedvem. A szüleim ezt abszolut megértették, hogy most kivel akarok lenni, nem volt ebből baj soha. De ha nektek az lenne akkor is legalább beszélgessetek velük.
Apud próbáljon meg a hugoddal is lenni, akár anyudéknàl is. Lehet, hogy csak hiányzik neki az együttes közeg, nem érzi magát komfortosan.
Vagy esetleg pszichológus ha nagyon elfajulnak a dolgok (pl durván hisztizik nálatok, bünteti magát stb).
6.: Neked meg mi bajod van?
A kérdező anyja gondolom nem volt engedelmes asszony (úgy szint a lánya), és ezért váltak el!
Anyja lánya...
Hát,5 évesen a cumi már nem a szájába való.Szerintem egy 5 éves nem tudja feldolgozni,hogy mi az a válás,és lehet,hogy ezért olyan.
De az anyjával mindenképp beszéljetek,mert már nem lenne szabad cumiznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!