A gyermekem teljesen az instagram vilagaban él. Mit tegyek?
Esetleg keress olyan videót neten, ami azt mutatja, hogyan sminkelik széppé a nagyon csúnya arcot (komoly hibákat, bőrbetegségeket hogyan rejtenek el), vagy hogyan photoshoppolnak magazinfotókat... hogy lesz egy hamburgerből csinos nő... (van ilyen!)
biztos van olyan elszánt blogger, aki az insta csajok ellen van, belinkelni neki azt, hátha ezek elgondolkodtatják.
Mutas neki NORMÁLIS instagramos külföldi nyugat európai lányokat akiknek nem hatalmas műmelluk van, nem 40 kilók és nem egy transzi sminkjét dobják fel reggelente,
Sajnos Magyarországon már egy 30 êve a k#rvás külső a divat és ez nem változik. Ezt látja, ezt gondolja normálisnak. Kérdés mennyire normális mindez. Sajnos a magyar instas csajok döntő többsége valódi prosti vagy kapcsolatban van egy gazdag férfival van aki nála sokkal idősebb.
Szerintem is vidd el pszichológushoz.
Magának fizeti az internetet meg a telefonszámlát?Mert ha nem,akkor én megmondanám a lányomnak,hogy eljár a pszichológushoz rendesen és elkezd változtattni magán pl 2-3 hónapot kap,utána nem fizetnék Neki se telefont ,se netet se semmit.Aztán ha így se kezd változni,elkezdenék lakbért kérni Tőle,hiszen nagykorú meg annyira Önnálló,akkor hajrá,dolgozzon meg a lakhatásért és az ételért.
Mond meg neki, hogy felejtse el a mellműtétet, a férfiaknak nem tetszenek a műdolgok, beleérte a túlzott sminket, az ilyen műcsajok lehet kapnak pár ostoba hasonló csávót, de azoknak is csak egy éjszakára kell és semmibe nem nézik, csak egy utolsó k--rvanak, akiből van még 1000. A másik, ha ő genetikailag 60 kg, akkor ne koplaljon, ő olyan, nem mindenki szereti a nagyon vékony lányokat, sőt a legtöbb férfias alak azt szereti ha van rajta mit fogni egy picit, beleertve a természetes melleket, ami igazából engem pl. Izgat ha picit lóg is mondjuk, ha nem olyan feszes, nem kell az égbe álló mű. Az a lány akibe szerelmesek lesznek a férfiak azok olyan dekorativak, aranyosak, életvidámak, mint amilyen ő volt, egy aranyos lánnyal akarjuk leélni az életünket, nem egy rongybabával, azok csak arra jók, na nem azért mert vonzobbak, hanem mert könnyebben kaphatóak...
21/f
Az a gond, hogy nagyon befolyásolható és éretlen. Nem hogy 18 évesen nem szabadna ilyennek lenni, de én a fiatalabb korosztályból (13-17 vagy akár fiatalabb) sem láttam olyat, aki ennyire megvezethető lenne. Jól mondta az egyik válaszoló, vidd el egy pszichológushoz a lánykádat, mert komoly személyiségi és önbizalmi problémák vannak itt, egy jó kis megfelelési kényszerrel megspékelve. Tiltakozni fog, de nem hagyhatod rá, az az igazság, hogy nem hagyhatod, hogy magától rájöjjön. A kisgyereket sem hagyod a konvektorba nyúlkálni „majd rájön maga“ címszóval.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!