Nekem van igazam, vagy a szüleimnek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Mostanában többször is összezörrentem a szüleimmel a jövőmmel kapcsolatosan. Nem tudom, hogy honnan, de kitalálták, hogy legyek tanár, merthogy az milyen jó kis munka. Még az egyetem elején közöltem velük, hogy nem-nem leszek. Viszont csak addig mondták, hogy vegyem fel a pedagógiát is, mígnem megtettem, hátha megtetszik alapon.
Most már vége az egyetemnek, és elmondtam világosan, hogy nem akarok az lenni, mert egyszerűen nem tudnám csinálni, más területen akarok dolgozni.
Emiatt aztán lassan már én kezdem magamat hibásnak érezni, meg rosszul, hogy nem akarok ezzel foglalkozni.
2019. jún. 19. 19:12
11/11 anonim válasza:
nem csak iskolába lehetsz angoltanár, szerintem a válaszoló sem arra gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!