Lanyos anyukak a ti lanyotok is nagyon apas? Ha igen, ti hogy elitek meg?
Habár nem vagyok szülő még, mégis szeretném leírni a véleményem. Szerintem minden gyereknek vannak ilyen időszakai, nem kell ezen sokat agyalnod, és megbántódnod sem 😊
A kislányod biztosan nagyon szeret téged is, ebben biztos lehetsz. Többször hallottam már, hogy a fiúk inkább anyások, a lányok pedig apások szoktak lenni. Egyébként érdekes, én 20 éves lány vagyok, és mai napig is észreveszem magamon néha, hogy apás lennék, annak ellenére, hogy anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom. Valószínűleg ennek az az oka, hogy apukám sose volt szigorú szülő, mindig anyukám volt az, aki szigorúbb volt, apa pedig mindig "jó fej" volt, olyan, aki minden hülyeségben benne volt, és van is, a mai napig.
Szerintem ne keríts ennek a dolognak nagy feneket, lehet, hogy csak egy ilyen korszak, de az is lehet, hogy felnőttként is kicsit apásabb lesz, akár én. Ettől még ugyanúgy szeret téged is, mint az apját.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!