Mit akar tőlem ez a vérszívó némber? Állandóan megjegyzi hogy milyen kövér vagyok!
Figyelt kérdés
Minek mondogassa, mikor én is tudom? Elhíztam, és akkor most mi van? Gyógyszereket szedek depresszióra, nagyon jól tudja! Könnyebb a szívének ha lekövérez! Nem értem mi köze hozzá, úgysem megyek férjhez! Nem akarok senkinek se tetszeni! Hogy koptassam le magamról ezt a sátáni asszonyt?2019. jún. 15. 18:58
11/18 anonim válasza:
10 csillapodj le! És mérsékeld a kritikádat anyád felé - a stílusodból kikövetkeztethető, hogy nem csak ő hibás itt.
12/18 anonim válasza:
Kezeltesd magad kérdezőke, mert még a végén anyukádnak lesz igaza. Itt mindenki higgadt és türelmes, csak te nem.
13/18 anonim válasza:
Mondogassa,jehovista:D jaj te. Nagyon jo humorod van!
14/18 anonim válasza:
Gondolom te ennek a vérszívónak a házában laksz,az általa elkészített ételeket eszed,az internetet is csak azért tudod használni,mert ez a sátán fizet érte,a villanyról vízről már ne is beszéljek.
Kicsit nézz magadba,mert a stílusos kritikán aluli. Talán változtatni kellene az élet felfogásodon,és nem anyádat hibáztatni a szerencsétlen depis hozzá állásodon. De valószínű így könnyebb elviselni önmagadat,ha mást tartassz rossznak ahelyett,hogy tennél valamit.
15/18 anonim válasza:
Lol, mekkora tollolo! Ezen most mosolyogtam.
16/18 anonim válasza:
...És még két és fél hónap szeptemberig...
18/18 anonim válasza:
Gyájjjj, dicsák! Jehovista és még mondogassa is. Ha nem akarsz senkinek tetszeni, akkor nem mindegy, hogy mit mindanak rólad mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!