Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom párkapcsolatban él?

A lányom párkapcsolatban él?

Figyelt kérdés

A lányom messze él tőlünk. A keddi és a szerdai napot ott töltöttem nála. Bármikor kérdezem, hogy van-e valaki aki tetszik neki stb. azért már örülnék neki, ha lenne valaki neki. Mindig azt mondja, hogy nincs senki mert nem ér rá, sok a munka stb. Ennek ellenére a fürdőszobában láttam férfi tusfürdőt, borotválkozáshoz való dolgokat. A ruhaszárítón férfi cuccokat. Már este a szobában voltam, nem tudtam rendesen aludni amikor férfi hangot hallottam ahogy beszélgettek. Reggel mire kimentem már csak a lányom volt ott. Éppen mosogatott tányérokat és kávés poharakat. Ezek szerint a férfi ott töltötte az éjszakát.

Én eddig azt hittem, jó a kapcsolatunk és mindent megtudunk beszélni. Vajon miért tagadja/rejtegeti előttem a párját?

2019. máj. 30. 12:04
1 2
 11/17 szántóvető ***** válasza:
55%
miért nem mentél be hozzá?ahelyett hogy itt kérdezősködsz.
2019. máj. 30. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Milyen rejtegetés az, hogy kint hagyja premier plan-ban a férfi cuccokat?

Ha én tennék ilyet, anyum azonnal tett volna valami humoros megjegyzést, hogy mit keresnek nálam ilyenek.

Szerintem nyugodtan kérdezz rá.

2019. máj. 30. 13:51
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Mindent meg tudtok beszelni????

Akkor miert nem ott es akkor tole kerdezted ezt meg?

2019. máj. 30. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
AZ is lehet, hogy a lányod férfiként szeretne élni, persze ennek kisebb az esélye, de nem lehetetlen.
2019. máj. 30. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Lehet a férfi afrikai.
2019. máj. 30. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
35%
Én is erre gondoltam, afrikai, arab vagy kisebbségi :-D
2019. máj. 30. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Esetleg azt hiszi (akár okkal, akár anélkül), hogy ha megtudod, van pasija, a következő lépés az lesz, hogy elvárod, feleségül is menjen hozzá és szüljön gyereket, ő meg ezt a kapcsolatot nem ilyen irányba tervezi...? - De tényleg csak találgatni lehet.

(Esetleg egy még férfi, de transznemű nővel van együtt... szóval találgatni sokmindent lehet.)

2019. máj. 30. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!