Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vessek véget a lányom...

Hogy vessek véget a lányom kapcsolatának?

Figyelt kérdés
A lányom még csak 20 éves, míg a párja 38! Nem tudom elfogadni hogy egy ilyen emberrel van együtt akinek ráadásul még van egy óvodás kislánya is. Fél éve együtt vannak de a férfivel még nem találkoztam de azt hiszem itt az ideje hogy lépjek valamit. Szülők ti mit tennétek?
2019. máj. 29. 10:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Nagykorú, az ő élete. Hagynod kell, hogy megtapasztalja, hogy ez nem jó. Ha meg mégis működik akkor miért ne lehetnének együtt.
2019. máj. 29. 10:20
 2/35 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán semmit nem tennék mert semmi közöm hozzá.

20 évesen már felnőtt ember, azt tesz és azzal akivel akar. Ha megégeti magát, tanul belőle, ha nem, akkor sok boldogságot kívánok.

Ne kavard a sz@rt, mert te leszel a hibás, ha utána 50 évig nem látod a lányod

2019. máj. 29. 10:22
 3/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem csodálkozom, hogy nem akarja bemutatni ezt a férfit otthon. Valahogy nekem sem lenne kedvem senkit hazavinni hozzád...
2019. máj. 29. 10:24
 4/35 anonim ***** válasza:
71%

Igen, lépjél: lépjél le a lányod életéből, ha ilyen szörnyeteg vagy.

20 évesen nem gyerek, a 18 év meg egyáltalán nem extrém különbség.

Amúgy meg semmi közöd hozzá.

2019. máj. 29. 10:25
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Csak azért mert neked nem tetszik attól még nem fog szakítani azzal akit szeret. Nekem se tetszene ez a helyzet amúgy de ezzel nem lehet mit kezdeni, tiltás az nem segít (főleg hogy 20 éves) azzal csak ellöknéd és valószínűleg költözne is a párjához szépen. Találkozz vele. És ne úgy hogy direkt a hibát keresd benne. Ha normális akkor inkább legyen vele (így is hogy 18 év a különbség) minthogy egy olyannal legyen aki vele egykorú de egy semmirekellő pl. nem tanul meg nem is dolgozik vagy nincs jövőképe. Ha ezt a lányod eltudta fogadni hogy van a párjának egy gyereke akkor neked is el kell. Főleg ha esetleg együtt is maradnak. Ha meg nem maradnak együtt akkor legalább nem az lesz hogy ellökted magadtól és a következő szerelméről nem is szól majd semmit mert fél a véleményedtől.
2019. máj. 29. 10:26
 6/35 anonim ***** válasza:
81%
Semmit nem tennék. Nagykorú. Azt csinál az életével, amit akar. Ha meg tudnám, hogy anyám iylesmiben mesterkedik, onnantól megszüntetnek vele minden kapcsolatot.
2019. máj. 29. 10:30
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
Meghívnám teára. Most komolyan, nem is ismered ezt a férfit, és máris utálod. Valamiért őt választotta a lányod, aki felnőtt ember, a te nevelésed, valószínűleg az ízlése szerint való.
2019. máj. 29. 10:36
 8/35 anonim ***** válasza:
22%

Már sehogy, hamarabb kellett volna rendes nevelést biztosítani neki, és akkor nem keresne apjakorabeli férfit magának.

Én feltűnően lelkesednék, hátha rájön a lányom, hogy ezt nem kéne.

Küldözgetnék a párja gyerekének játékokat, folyton a gyerekem mostohaanyaságára tennék célzásokat, esküvőt és szülést emlegetnék folyton, kikészíteném a gyerekem, hogy elmenjen a kedve a bácsitól.

Továbbá megkérném, hogy korrepetáljon tini ismerőst, hátha rájön, hogy 3 év is hatlmas különbség, nemhogy 18..

De mivel anyaságból már megbuktál, szerintem neked ezek sem válnának be.

Esetleg annyit tehetsz, hogy összeszedsz egy lányodkorabeli szeretőt, és bemutathatod a lányodnak az új mostohapapát:)

2019. máj. 29. 10:46
 9/35 anonim ***** válasza:
25%
Nem fog ez sokáig tartani.
2019. máj. 29. 10:47
 10/35 anonim ***** válasza:
27%

Semmit nem tudsz tenni... amíg rózsaszín ködben van ha a pasi ellen beszélsz el fog Tőled távolodni a lányod. Szerintem sem fog ez sokáig tartani, ki kell várnod. Előbb utóbb kellemetlen lesz neki megjelenni az "apjával".

És talán előbb utóbb arra is rájön, hogy teljesen más életszakaszban vannak. Mikor majd Ő 40 lesz a pasi megközel a hatvanhoz ne adj isten betegeskedni fog.... Kizárt, hogy sokáig tartson ez a kapcsolat. Várd ki, míg vége :-)

2019. máj. 29. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!