Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vessek véget a lányom...

Hogy vessek véget a lányom kapcsolatának?

Figyelt kérdés
A lányom még csak 20 éves, míg a párja 38! Nem tudom elfogadni hogy egy ilyen emberrel van együtt akinek ráadásul még van egy óvodás kislánya is. Fél éve együtt vannak de a férfivel még nem találkoztam de azt hiszem itt az ideje hogy lépjek valamit. Szülők ti mit tennétek?
2019. máj. 29. 10:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

A korkulonbseg valóban sok, és hosszú távon jó eséllyel nem fog működni (nekem se működött 20 évvel idősebbel), ettől függetlenül ne csinálj semmit mert csak veszekedést generálsz!

Fordított megoldast javaslom en is, légy kedves, érdeklődj a gyerek felöl, adhatsz tanácsokat lanyodnak gyereknevelesről, programjavaslatokat, pikk-pakk elmegy majd a kedve.

2019. máj. 29. 13:28
 22/35 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy, semmi közöd az egészhez.
2019. máj. 29. 14:24
 23/35 anonim ***** válasza:
17%

Ülj le vele beszélni és mondd el neki a véleményed, hogy ez nem lesz hosszútávú dolog és szakítás lesz ennek a vége stb...

És mikor megtörténik a dolog, meglátja, hogy igazad volt benne.

Tiltani nem tudod, mivel felnőtt.

2019. máj. 29. 14:55
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

20 év múlva majd a lányod kérdezi, hogy "Hogy szabaduljak az anyámtól, aki egész életében elviselhetetlen hárpia volt".

Mégis mi közöd a 20 éves lányod választásához? A pasi alkoholista/drogos/str.ci/veri/megerőszakolja/szervkereskedő? Ha ezek közül egyik sem, akkor hagyd őket békén.

2019. máj. 29. 15:03
 25/35 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, valóban, szétmarni ne próbáld meg őket, úgysem sikerül. Viszont én azzal sem értek egyet, hogy "semmiközödhozzá" meg egyebek. Azért családban élünk, és beszélgetünk (normáliséknál legalábbis így van.) Én nem 20, hanem 26 éves voltam, és 14 évvel idősebb férfihoz mentem feleségül, akinek egy kiskamasz gyereke volt (özvegy volt a férjem). Így utólag azt mondom, nem lett volna rossz, ha az anyám akkor, amikor ismerkedtünk (vagy amikor döntöttünk az elköteleződés mellett), leült volna velem, és elmesélte volna, hogy mik a hátulütői egy ilyen kapcsolatnak/házasságnak. Nem biztos persze, hogy hallgattam volna rá (sőt valószínűleg nem hallgattam volna), de jó lett volna így utólag legalább egyszer egy tapasztaltabb embertől hallani egy korrekt véleményt (csak nálunk anyám örült, hogy már húzok a francba, dehogy tett volna bármit is.)
2019. máj. 29. 16:49
 26/35 anonim ***** válasza:
88%
Én éltem így, még két gyerekünk is lett, de az anyukája addig kavart, hogy végülis szétváltunk
2019. máj. 29. 16:53
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
#25, itt szó sincs arról, hogy "megbeszéljük", hanem konkrétan szét akarja szedni őket. Arra viszont nincs más válasz, csak ez: semmi köze hozzá.
2019. máj. 29. 16:56
 28/35 anonim ***** válasza:
90%

szerintem te azt a kérdést akartad kiírni, hogy "hogyan vessek véget a lányommal való kapcsolatomnak"

szerintem is itt az ideje, lépj le a kiscsaj életéből, nincs szüksége egy zaklatóra.

2019. máj. 29. 18:38
 29/35 anonim ***** válasza:
1%

Látom eddig csak kioktatást kaptál a sok bénától, akiknek csak idős pasas akadt a horgára, mert velük egykorúak rájuk se néztek :D

Egyetlen módszer van, de nagyon nehéz lesz meglépned, viszont ez tényleg működik. Mond meg a kisasszonynak, hogy pakolja össze a legszükségesebb holmiját, és hagyja el a házadat. Ne adj neki semmi pénzt, tartsa el a bakja innentől kezdve. Mond meg neki, hogy addig nem vagy rá kíváncsi, amíg észhez nem tér.

Baromi nehéz lesz, viszont működik. Ha a tata is rájön, hogy innentől 100%-ban ő lesz a csitri eltartója, már nem lesz olyan buli ez a kapcsolat. Mert így tökéletes, hogy van egy ágyrajáró, tömhető liba. Ha neki kell etetni meg ruházni, esetleg az iskoláját fizetni, már nem sok kedve lesz hozzá.

Ezt vesd be, és kitartást, nagyon maximum 3 hónapot adok, és a lányod a küszöbödön fog sírni, hogy mennyire megbánta, és fogadd vissza ;)

2019. máj. 29. 20:02
 30/35 A kérdező kommentje:
#29 a lányom nem csitri is sajnos már rég külön él. Ezért nehéz a dolgom
2019. máj. 29. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!