25 éves fiatok életébe, hogy mire költ és mennyit a saját keresetéből, mennyire szólnátok bele?
Figyelt kérdés
Hogy hol lakik, mennyit költ lakhatásra, szórakozásra, ételre, stb.2019. máj. 29. 10:31
11/23 anonim válasza:
Attól függ hogy velünk lakik-e még. Ha nem, semennyire. Ha velünk lakik, és dolgozó ember létére elszórja\elszórakozza a pénzét miközben elvárja hogy eltartsam, a saját költségeit NEM hajlandó fedezni akkor beleszólnék. Egyértelműen.
12/23 anonim válasza:
Bele nem szólok, max javaslatot teszek gyerekemnek ! Ha szóba hozza a pénzügyeit !
Aztan ő eldönti él e vele vagy sem ;)
13/23 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. 25 éves FELNŐTT ember életébe, aki a SAJÁT keresetéből költ????? Semennyire. Mi a nyavalya közöd van hozzá?
14/23 anonim válasza:
Talán az,hogy közben eltartják, mondjuk. Azért gáz tud lenni mikor a kis huszonöt éves többet keres mint az anyja, de alap neki hogy nem ad haza egy fillért sem, mert őt jaj de kihasználják. A szemét szülei szeretnék ha lelépne, és nem akarják eltartani (való életben láttam sajnos)
15/23 anonim válasza:
#13 Persze, hogy nem szólsz bele, de azért ha mondjuk látod, hogy a családja helyett egész nap a kocsmában ül a fiad, csak hazarúgdosnnád :)
16/23 anonim válasza:
Nem értem miért válaszol, aki el sem olvassa végig a kérdést.
Beleszólnátok-e abba, hol lakik, mennyit költ lakhatásra..több mint valószínű, hogy nem a szüleinél lakik....
17/23 anonim válasza:
De végigolvastam. Ezzel együtt nem az a jellemző hogy a szülők zaklatják a különélő gyereket, hanem inkább az hogy az otthon élő fiatal felnőtt sajátjaként kezeli a szülei minden fillérét, a rezsibe beszállni meg nem akar, mert "élősködnek rajta" a szülők...
18/23 anonim válasza:
15 a 25 éves fiamat? Mondjuk nem.
19/23 anonim válasza:
Nagyon ellenszenves érzést kelt az ilyen még ha jót akarsz akkor is. Ezt magának kell megtanulni te csak példát mutathatsz sokszor az is elég.
20/23 anonim válasza:
#17. Akkor nem tudsz szöveget értelmezni. Amiről te beszélsz, az teljesen más téma, de nembaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!