Reális ajándék ballagásra egy olcsó 300 ezer forint alatti autó? Vagy ha autot kap a gyerek akkor azt fogják mondani mások hogy anyuci meg apuci mindent alá rak?
Amúgy meg fogalmam sincs hogy mi a reális ajándék ilyenkor.
2019. máj. 22. 17:28
2/22 anonim válasza:
Valakinek milliós összegbe vesznek. Ha megérdemli és van rá való akkor miért ne. Én nem kaptam csak virágot, de mindenkinek magán ügye.
2019. máj. 22. 17:28
3/22 anonim válasza:
300-ert auto az inkabb buntetes, mint ajandek.
2019. máj. 22. 17:35
4/22 anonim válasza:
Egyke vagyok, egyáltalán nem érzem, hogy el lennék kényeztetve, most ballagtam én is. A rokonságtól összejött a kérdésben említett összegnyi pénz, és nyári melóból maradt még vmennyi, tehát gyakorlatilag tudnék én is autót venni. Szvsz reális ajándék, de más kérdés, hogy mit lehet vele kezdeni. 300-ért szerintem ami normális autó, az A-ból B-be elvivős kisautó, nem több.
2019. máj. 22. 17:37
5/22 anonim válasza:
Kit érdekel mit mondanak mások? Ha csak egy szál virágot kapsz akkor is mondhatják a mások, hogy szégyelld magad, inkább neked kéne virágot adni annak aki iskolázott és nem csapott ki a földekre kapálni. Irigy emberek mindig lesznek, nem kell velük törődni.
Amúgy ha már autó, akkor én biztos nem egy párszázezres roncsot vennék a gyerekemnek, ami a legkisebb koccanásra galacsinná gyűrődik.
2019. máj. 22. 17:42
6/22 anonim válasza:
3éve vállaltam 12.ből Én akkor annó autót kaptam a szüleimtől,méghozzá nem 300.000firint ertekut.Senkitől nem hallottam vissza,hogy anyuci apuci vette..Akik meg esetleg a hátam mögött mondják azok ott is maradnak.
2019. máj. 22. 17:47
7/22 anonim válasza:
Család anyagi helyzete? Ballagó valóban érett fejben egy saját autóhoz?
Ezek fontosabbak, mint az, hogy ki mit gondol.
2019. máj. 22. 17:54
8/22 anonim válasza:
És ha apuci anyuci vette s a seggecske alá tette, akkor mi van?
De tényleg?
Ez egy akkora örökzöld a gyk-n, holott semmi megvetendő nincs abban, hogyha a szülő segíti a gyerekét. Ha lenne gyerekem én is azt tenném.
2019. máj. 22. 18:19
9/22 anonim válasza:
Én is autót kaptam a ballagásomra, 250 ezer forint volt, kissé öreg, de szerettem. Azon az autón tanultam meg vezetni, a következőt pedig már saját zsebből fizettem. Nem érdekelt ki mit gondolt, de az rosszul esett hogy megosztottam másokkal az örömömet, és láttam rajtuk az irigységet! De nem kell foglalkozni más véleményével!
2019. máj. 22. 18:37
10/22 anonim válasza:
Úristen, én nem kaptam semmit szüleimtől semelyik ballagásomra, pedig megtehették volna. Viszont sztem senki nem fogja azt mondani a 300 ezres autóra hogy jujj anyuci apuci rakta a segge alá. :D Az inkább ugyanis roncshalmaz, amire a gatyája is rá fog menni. Nálunk suliba azok voltak az anyui pici fiai akik több mlliós BMW-vel jártak suliba. :D Nem csotrogánnyal. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!