Erről tényleg nem a szüleim tehetnek?
Amikor gyerek voltam, nem csinálhattam semmit.
Senki nem jöhetett hozzám, senkihez nem mehettem át. Baràtnőkkel talàlkozni is tilos volt, mert hogy elég kell legyen, hogy látjuk egymàst a suliban.
Semmi szakkör, semmi sport, úgy kellett könyörögni, hogy futni elengednek néha.
Anya se jàrt soha sehová.
Könyvet se olvasott, filmet se nézett. Letette a műszakot a munkàban, egyedül (később én is segítettem) a hàztartàst, és aludt. Ennyi volt számára akkor is, most is.
Most màr felnőtt vagyok, és azt veszem észre, nem vagyok boldog.
Ugyanazt az életet élem, mint anyukám, holott még csak gyerekem sincs.
Mindig ezt akartam elkerülni.
Eleinte azért nem volt semmi életem, mert 2 àllásban dolgoztam, aludni jàrtam haza. Most azért nincs, mert azt se tudom, hogy kellene élni.
Látok màsokat, akinek terveik vannak, hobbijaik vannak, én még hazamegyek, nekiállok a háztartàsnak, majd bedőlök az àgyba.
Mert ilyen ez a felnőtt lét.
Baràtnőim nincsenek, annak élek, hogy a férjem tiszta és rendes lakásban éljen. Pont mint anya anno.
Férjjel is melléfogás. Ő éli az életét, eljárkàl, haverokzik, hobbijai vannak. Nekem nem lehet. Pont mint anyának anno.
Csak látom, ahogy mások élnek, és rettentően öregnek és fàsultnak érzem magam. Sokszor gondoltam arra, hogy meddig élek mèg...
25n (aki lélekben 90)
Nem inni, bulizni és pasizni szeretnék, hanem élni.
Sportolni, táncolni, festeni, barátnőmmel kávéra járni, színházba, természetbe...
Nem tudom, hogy kéne nekiállni élni.
Annyi mindent szeretnék, de még csak felhívni se merem a tànciskolát.
Otthon nem lehetett véleményem. Nem voltam gyerek, kisfelnőttnek neveltek, akinek az a dolga, mint az anyjának. Anyának munka után háztartás, lánygyereknek suli utàn.
Nem járhattam sehovà, mert nem qrvát neveltek. Apu szerint csak a qrvák màszkálnak mindenfelé, tisztességes asszony és gyerek otthon van.
Szeretnék pszichológushoz menni, de a férjem nagyon ellenzi.
El KELL VÁLNOD!!! KELL!!! Hogy kerültél te ehhez az emberhez feleségül? Szerelmes voltál belé? Nem rabszolga vagy!!!! Ember!!!
Válóperes ügyvéd - lakásról gondoskodni kell - pszichológus - élet!
Írhatsz privátot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!