Szülők, Ti mit tennétek, ha ez kiderülne a lányotokról? 17L
Pszichoterapeutához menj, mert valamilyen lelki probléma áll ennek hátterében ha úgy gondolod: csak így tudsz kapcsolatokat kialakítani.
Lehet már sok szakembernél voltál de konkrétan pszichoterapeutát keress, azt, hogy 18 éves kor alatt lehet -e menni hozzá vagy csak gyerekpszichológushoz (18 éves kor alatt az van), nem tudom.
Azon mondjuk elgondolkodnék, vajon kitől látta a lányom ezt a remek példát.
Meg hogy honnan szedi össze azt a rengeteg nyomorék pasit. Szextárskeresőn hirdeti magát? Egy kiskorú? Súlyosan bünteti a törvény...
Egyébként tényleg, egy 17 éves kislány mi a bánatban tud annyit csalódni, hogy ennyire kilátástalannak érezze a szociális életét, hogy inkább minden nap iszik (GYÓGYSZERRE... KÜLÖN GRATULÁLOK) és mindenféle vadidegen szifiliszes pedofil nyomorékkal kurel?
Ha ez a sztori tényleg igaz, az az igénytelenség legalja, ne haragudj. Próbálj meg barátokat keresni, vagy valami, mert ha így folytatod, nem lesz jó vége.
Valamelyik kedves 40-es ürge majd nyom egy kis ginát a piádba, bepakol egy furgonba, végigdugat jópénzért a fél balkánnal, közben teherbe esel 4x-5x meg elkapsz minden létező nemibetegséget, összevernek, összerugdosnak, aztán ha már eléggé használhatatlan vagy, akkor kiveszik a szerveidet és odadobják a hulládat a disznóknak.
"Valamelyik kedves 40-es ürge majd nyom egy kis ginát a piádba, bepakol egy furgonba, végigdugat jópénzért a fél balkánnal, közben teherbe esel 4x-5x meg elkapsz minden létező nemibetegséget, összevernek, összerugdosnak, aztán ha már eléggé használhatatlan vagy, akkor kiveszik a szerveidet és odadobják a hulládat a disznóknak." - tudod,milyen szánalmas, amikor a fiatalokat ilyen paranoid dumákkal akarják beleerőszakolni a "polgári-konzervatív" erkölcs keretei közé? Ezt még egy átlag 14 éves is kiröhögi... teljes joggal...
Egyébként szerintem is fiktív a kérdés... de mikor pasizzon egy lány? Majd 36 évesen 2 gyerekkel???
Hát,te tényleg szexfüggő vagy.
A lényeg,ha elmultál 18,ÉN biztos,hogy kivágnálak a házból l.
Be se engednélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!