Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, Ti mit tennétek, ha...

Szülők, Ti mit tennétek, ha ez kiderülne a lányotokról? 17L

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben nagyon sok alkalmi kapcsolatom volt különböző korú férfiakkal (20-50), a lényeg, hogy sokat csalódtam és már csak a szexkapcsolatban bízok... Azzal van a baj, hogy idehívok házhoz mindenféle pasit (piával) és iszok és szexelek velük mindenhogyan. Erre úgy rákaptam, hogy nem tudok vele leállni, szóval kettőséletet élek. Élőben is tök jófej vagyok, viccelődök, amiken mindenki röhög, senki nem gondolná milyen elmebeteg vagyok. A kérdés csak az, hogy Ti szülők mit tennétek? Félek, hogy kiderül. (Járok pszichilógus/pszichiáterhez, gyógyszereket is szedek, szóval ilyennel ne ,,ijesztgessetek.")
2019. máj. 17. 14:01
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy este hozom haza őket. Interneten ledumálok velük és akkor jönnek, amikor a szüleim melóznak.
2019. máj. 17. 16:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Pszichoterapeutához menj, mert valamilyen lelki probléma áll ennek hátterében ha úgy gondolod: csak így tudsz kapcsolatokat kialakítani.

Lehet már sok szakembernél voltál de konkrétan pszichoterapeutát keress, azt, hogy 18 éves kor alatt lehet -e menni hozzá vagy csak gyerekpszichológushoz (18 éves kor alatt az van), nem tudom.

2019. máj. 17. 16:28
 23/30 anonim ***** válasza:
48%
Sex függő vagy
2019. máj. 17. 16:46
 24/30 anonim ***** válasza:
67%
Mert gondolom 17 évesen már ilyen reménytelennek látod az életed. :(
2019. máj. 17. 16:54
 25/30 anonim ***** válasza:
36%

Azon mondjuk elgondolkodnék, vajon kitől látta a lányom ezt a remek példát.

Meg hogy honnan szedi össze azt a rengeteg nyomorék pasit. Szextárskeresőn hirdeti magát? Egy kiskorú? Súlyosan bünteti a törvény...

Egyébként tényleg, egy 17 éves kislány mi a bánatban tud annyit csalódni, hogy ennyire kilátástalannak érezze a szociális életét, hogy inkább minden nap iszik (GYÓGYSZERRE... KÜLÖN GRATULÁLOK) és mindenféle vadidegen szifiliszes pedofil nyomorékkal kurel?

Ha ez a sztori tényleg igaz, az az igénytelenség legalja, ne haragudj. Próbálj meg barátokat keresni, vagy valami, mert ha így folytatod, nem lesz jó vége.

Valamelyik kedves 40-es ürge majd nyom egy kis ginát a piádba, bepakol egy furgonba, végigdugat jópénzért a fél balkánnal, közben teherbe esel 4x-5x meg elkapsz minden létező nemibetegséget, összevernek, összerugdosnak, aztán ha már eléggé használhatatlan vagy, akkor kiveszik a szerveidet és odadobják a hulládat a disznóknak.

2019. máj. 17. 17:24
 26/30 anonim ***** válasza:
85%
Kamu bizony
2019. máj. 17. 17:25
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

"Valamelyik kedves 40-es ürge majd nyom egy kis ginát a piádba, bepakol egy furgonba, végigdugat jópénzért a fél balkánnal, közben teherbe esel 4x-5x meg elkapsz minden létező nemibetegséget, összevernek, összerugdosnak, aztán ha már eléggé használhatatlan vagy, akkor kiveszik a szerveidet és odadobják a hulládat a disznóknak." - tudod,milyen szánalmas, amikor a fiatalokat ilyen paranoid dumákkal akarják beleerőszakolni a "polgári-konzervatív" erkölcs keretei közé? Ezt még egy átlag 14 éves is kiröhögi... teljes joggal...

Egyébként szerintem is fiktív a kérdés... de mikor pasizzon egy lány? Majd 36 évesen 2 gyerekkel???

2019. máj. 17. 18:19
 28/30 anonim ***** válasza:
44%
Megvárnám amíg nagykorú lesz,eladnám a házat és vennék neki egy kis garzont.Azután kitagadnám és megszakítanék vele minden kapcsolatot.Az utcán is elfordítanám a fejemet. Bocs.
2019. máj. 17. 18:52
 29/30 anonim ***** válasza:

Hát,te tényleg szexfüggő vagy.

A lényeg,ha elmultál 18,ÉN biztos,hogy kivágnálak a házból l.

Be se engednélek.

2019. máj. 19. 09:08
 30/30 anonim válasza:
Cidára jó vagyok meg ma? :)
2019. máj. 20. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!