Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg a lányom,...

Hogy győzzem meg a lányom, hogy szakítson az arab nemzetiségű barátjával?

Figyelt kérdés
A férfi láthatóan csak kihasználja. Nős és gyerekei is vannak, a lányomnak azt hazudja hogy elválik érte. A lányom mindent elhisz neki. Hiába próbálok rá hatni, egyre inkább kifordul magából. Most már se velem se az apjával nem akar beszélni. Hogy térítsem észhez?
2019. máj. 15. 11:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
98%

#20: Szóval most azt akarod mondani, hogy mivel neked van/volt 1!! darab arab munkatársad, ezért te többet tudsz az arabokról és jobban ismered őket, mint mondjuk én, akinek a tulajdon apja arab? :D Tudod, akivel felnőttem, aki rengeteget mesélt a kultúrájáról, aki által jó néhány arabot megismertünk és nem mellesleg éltünk is kint majdnem 1,5 évet. Ezt etesd meg mással, jó?

Én nem egyetlen ember alapján vonok le undorító, rasszista megjegyzéseket. Fogadni merek az itteni fröcsögő rasszisták nagy része tán még csak 1 szót se beszélt egyetlen egy arabbal sem, mégis bőszen szidják őket és mindegyiket egy kalap alá veszik...

Holott a drága magyarok közt is bőven akad olyan, aki veri a nőket. Nézz csak szét a Felnőtt párkapcsolatok topikban, h mennyi bántalmazós kérdés van! Vagy olyan, aki csicskának tartja a nőt, akinek a neve kuss és mosson-főzzön-takarítson.

Minden népcsoportban vannak jó és vannak rossz emberek!

És igen, az arabok között is van ilyen is meg olyan is, hihetetlen mi?

2019. máj. 16. 09:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,(mondjuk jó régi válasz de na)

De találkoztak már arabbal, sőt beszéltek vele, amikor jópofiznak meg kuncsorognak, hogy több húst kapjanak a gyrosukba. :P

Egyébként őszintén szólva, a kérdés szempontjából tökéletesen érdektelen és lényegtelen információ, hogy a pasi arab.

Miért, ha magyar vagy egy szép kék szemű, szőke német lenne akkor már nem baj a feleség meg a gyerek? Azért ott is van ám erkölcs ahol a nemzetisége súlyosabb mint, hogy csalja a feleségét.

Egyébként elhagyni senkit sem fog a pali, a lányod talán kicincoghatja magának, hogy elvegye másodikként, de ha ezt titokban teszik (amúgy simán meglehet, hogy a feleség tud az egészről) akkor isten irgalmazzon neki, ha az asszony előtt kiderül. Ha nyíltan, a feleség beleegyezésével történik akkor viszont nem sokat tehettek.

A házassági szerződésben amúgy le van írva, hogy milyen feltételekkel vehet el új nőt. Ha benne van, hogy akkor az első válik akkor sosem veszi el a lányodat. Amúgy az sem mindegy, hogy a feleség arab vagy magyar? Mert azért az sem lehetetlen.

Én is ismerek többedik magyar feleséget és igazából tökéletesen megvannak együtt hosszú évek óta, a két oldalról meg a gyerekek igazán jó testvérek.

Hidd el, nem egy arab pasi (akár férj) a legrosszabb ami történhet a lányoddal, elvégre hányszor láttuk itthon, hogy a magyar férfiak is mekkora állatok tudnak lenni.

Egyébként jó lenne tényleg tudni, hogy honnan származik, vidéki, városi, milyen a családja, hány évesek amúgy a lányoddal, mióta vannak együtt, muszlim vagy keresztény stb. Ha gondolod kérdező írhatsz akár privátban is, elég közel vagyok én is ehhez a témához.

2019. júl. 4. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!