Kiengednéd a 19 éves lányod éjjel a faluba találkozni?
Éjjel 11-kor lesz a randi??
Kimegy a házból kedvesen,
de visszajön már terhesen.
:)
19 évesen már joga van azt csinálni, amit akar, legfeljebb csak elmondanám neki az aggodalmamat (egyszer)
Persze a telefon végig mellettem lenne, ha meggondolná magát.
(nekem édesanyámmal volt egy titkos "kódunk", ha azt akartam hogy "mentsen ki" egy szituból, de feltűnés nélkül. Úgy szóltam hozzá, hogy "anyu" - amúgy sose hívtam úgy, ő szigorúan csak "anya" volt :) Neki is volt ilyen kódja. A gyerekemmel is szeretnék valami ilyet)
#15:
Majd akkor is ezt mondogasd magadnak, ha téged cicerél meg egy bokor mélyén egy ilyen "friss húsra vágyó" szatír vadbarom.
Azért itt a többség eléggé fordítva ül a lovon. Szerintem nincs olyan, hogy "nem kell az engedélyed", meg "semmi közöd hozzá", mert igenis VAN. Amíg velem én egy tető alatt, addig az a minimum, hogy elmondja, pontosan hova megy, és kivel. És ha nekem ebből az jön le, hogy veszélyben lehet, akkor mondhatok nemet is. 19 év még nagyon határeset.
De úgy látszik, ez most divat, az én barátnőm nagyon csodálkozott, hogy tudtam mindig, hogy a 18 éves lányom hova ment. (Itthon lakott akkor még természetesen). Totál le volt döbbenve, hogy ÉN miért tudom azt, hogy hova megy.
Most azért gondolkozzanak el itt a marha nagyokosok: Ha baj van, és a rendőrségre kell menni, azt se tudja a szülő, hogy hova ment a 19 évese, és kikkel? Merre keressék, mondjuk a Margitszigeten, vagy a tatai tó partján, netán Bp. belvárosában?
Én nem engedném ki éjszaka a kérdező helyében. A pasi pedig keressen korban magához valót. Az meg, hogy ügyvezető (bárki lehet amúgy), vagy kukás, édesmindegy eben az esetben.
Lehet lepontozni nyugodtan.
#17, egyszerű, aki paranoid az ne menjen randizni... és akkor biztosan nem fog "megcicerélni egy ilyen "friss húsra vágyó" szatír vadbarom." - igaz, más se... de ugye valamit valamiért.
#18, nézd, aki tűri, hogy 19 évesen még beleugassanak a szerelmi-szexuális életébe, az megérdemli a sorsát...
19-es, majd térjünk vissza erre akkor, ha lesz egy kölyköd.
(Amúgy a lányoméba nem beleugattam, de ugye az, hogy beszélgetünk, és elmondja, hogy ma mondjuk Győrbe megy egy koncertre, az még normáliséknál belefér a szülővel való kommunikációba. Tehát nálatok nyilván nem fér bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!