Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Abban mi a jó egyes szülőknek,...

Abban mi a jó egyes szülőknek, hogy nem engedik el maguktól a gyereket, hogy nem engedik felnőni?

Figyelt kérdés

Nemhogy segítenék az otthonról való elköltözésben, hanem kifejezetten hátráltatják, gátolják, érzelmileg zsarolják.

Ma is ennek voltam szemtanúja egyik távoli ismerősömnél, (a „gyerekek” 28 és 31 évesek), ahol még én lettem leszúrva, hogy miért kérdezek tőlük olyat, hogy ismerkedés, elköltözés stb, mikor a szüleiken kívül nincs is szükségük senkire, olyan jól elvannak velük...

Hogyan lehet valaki büszke az ilyen agymosásra? Miért jó ez neki?

2019. máj. 8. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, de nem normális. Velem is ilyenek, 26 vagyok, már a párommal élek, anyám meg olyan korszakalkotó ötletekkel jön, hogy költözzek haza hozzájuk (a párom nélkül nyilván), szüljek egy unokát neki, aztán majd ő otthon marad vele, engem meg beszervez a Tescoba kasszásnak vagy az egyik gyárba gépkezelőnek, (egyébként mostanság kezd beindulni a karrierem amit nagyon élvezek, lelkesen csinálok), és akkor együtt élhetnénk, milyen jó lenne. Agybaj.

Valószínűleg valami gyerekkori trauma okozhatja, vagy fogalmam sincs, jobb menekülni.

2019. máj. 9. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátom apja ilyen. Együtt voltunk 10 évet. 3at együtt is éltünk. Muszáj volt, hogy a gyerek karnyújtásnyira legyen, ha azt nem, akkor telefonon zaklatta. Amikor 30 éves lett és még mindig apuka fütyült neki, akkor otthagytam. Legyenek együtt. Mindkettő elvárta volna, hogy én is alávessem magam apuka irányításának. Viszont engem más fából faragtak.
2019. máj. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!