Anyu állandóan krákog. Nagyon zavaró. Ha beszélek vele megharagszik?
"Anyu állandóan krákog." Dohányzik? A dohányosoknál gyakori.
"Nagyon zavaró." Az.
"Ha beszélek vele megharagszik?" Lehetséges. A gégeráknak is egyik tünete, érdemes rákérdezni miért van ez nála. Lehet, csak rossz szokás.
Szerintem megfontolandó tanácsot írt az 1-es válaszoló.
Valóban gégerák lehet a háttérben...
Jó, hogy nem temetitek el rögtön az anyját. Lehet egy sima reflux is, de rögtön rákot diagnosztizálni ... nekem volt egy főnököm, aki meg állandóan szipogott, mint később kiderült, pszichés okokból.
Beszélj vele, kérdezd meg miért krákog.
Lehet, hogy ő észre sem veszi, mert egy rossz beidegződés.
Rossz szokas, amit kb 100% hogy eszre se vesz. A lányom pl köhécsel, van aki szipog, más a hajat tekergeti, megint más a lábát rázza.
A világon semmire nem mész a beszélgetéssel.
A legtobb dologrol lehet ertelmesen beszelni, es a beszelgetes sok problemara megoldast hozhat,vagy legalabb elindithat valamit. Ha megkerdezed, hogy "ne haragudj, mostanaban eszrevettem, hogy sokat krakogsz, tudod esetleg, hogy miert van?", el nem tudom kepzelni hogy cseszegetesnek vagy bantasnak venne. Fontos, hogy ne tamadj ra, ne idegesen kerdezd, kivancsi vagy, hiszen te sem tudod, mi lehet az oka.
Hiddgadtan, kedvesen, nyitottan, mindenrol lehet beszelni, hiszen te is a legjobbat akarod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!