Miért néz állandóan mindenki és miért gyűlölöm, ha néznek?
Figyelt kérdés
Már ott tartok,hogy szinte semmit nem merek csinálni,mert valaki engem bámul és nagyon bosszantó!2018. márc. 12. 15:20
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
mert kamasz vagy, azért hiszed, hogy mindenki téged néz
valójában pedig nem
majd kinövöd
4/12 anonim válasza:
nem kell mindenre rögtön ráfogni, hogy fóbia
attól csak mindenki betegnek érezheti magát
nem fóbia, csak természetes jelenség a felnőtté válás folyamatában
pont mint az, hogy van olyan időszak, amikor meg fél az ember a sötétben
aztán meg kinövi
6/12 Plüssfigura válasza:
Én is rühellem ha bámulnak főleg a buszon. Mindenki foglalkozzon saját magával..
8/12 anonim válasza:
Néha én is szoktam érezni hogy egy egész ország figyel. De már hozzá szoktam.
10/12 anonim válasza:
Én is így voltam, szinte megbénított, ha figyeltek, leizzadtam tőle, és nem tudtam az adott tevékenységgel normálisan foglalkozni - még enni is képtelen voltam. Pszichológust is felkerestem a problémával, és kiderült, hogy szociális fóbiám van. Nálam depresszió is kialakult, így később pszichiáter foglalkozott velem, mert ahhoz, hogy kijöjjek a dologból - a kognitív terápia mellett - gyógyszerre is szükségem volt. Ma már szerencsére semmilyen helyzetben nem jön elő a szorongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!