Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek az érzések mitől vannak?

Ezek az érzések mitől vannak?

Figyelt kérdés
Néhány napja veszítettem el édesapámat.A fájdalom súlya nehezedik a lelkemre,ez néha feloldódik utána megint rám tör a nyomasztó érzés.
2019. ápr. 21. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem... Ez teljesen természetes nem tudsz mit tenni. Gyásznak hívják
2019. ápr. 21. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Nekem pont egy hónapja halt meg.
2019. ápr. 21. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló milyen érzéseket tapasztalsz még?Mi az ami segít?
2019. ápr. 21. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Részvétem. Ez a gyász, napról napra mindig egy picivel könnyebb lesz. Ne próbáld meg elfojtani, engedj szabad utat az érzéseidnek, ennél többet nem tudsz tenni. Az ilyen sebeket csak az idő gyógyíthatja be, de talán az még segíthet, ha próbálsz nem elszigetelődni a bánatoddal, hanem a családoddal, barátaiddal vagy.
2019. ápr. 21. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom!

Én is gyászolok.. rengeteget olvastam, és amit érzel, ez a hullámzás teljesen normális.

2019. ápr. 21. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy elveszítetted az édesapádat. Természetes, hogy így érzel. Ne is próbálj küzdeni ellene. Sokáig fog tartani amíg változik/elmúlik vagy átalakul. Nagyon sajnálom
2019. ápr. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!