Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért csinálja ezt?

Anyám miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nagyon dühös vagyok,ugyanis ma szerettem volna elmenni a barátommal moziba 18:30ra,de anya jött azzal hogy ő fáradt későn jövök ő hajnali 5kor kel dolgozni és egésznap főzött amibe be is segítettem és az öcsémmel volt és nem vagyok rá tekintettel. 21:30 körül értem volna haza hozza teszem 20 éves vagyok.

Legutóbb is kiabált hogy én miért 10kor járok haza moziból ő fáradt ő 5kor kel másnap főz az öcsémmel van stb...Nem járok discoba nem iszom nem dohányzom,eljárni is ritkán szoktam..

Ha elmegyek mindig vitatkozik vagy duzzog.

Miért csinálja ezt velem?

2019. ápr. 21. 19:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%

Ne foglalkozz vele, menj el moziba,

Ha szeretnél ne kerdezz hanem jelentsd be neki, indulás előtt fel órával.

Anyukádnak más problémája van.

2019. ápr. 21. 20:23
 12/44 anonim ***** válasza:
87%

,,Fél egyedül"... Gondolom, nem tervezel örökre ott lakni, ha elköltözöl, hogy fogja ezt megoldani?

Lehet stresszes, gondolom kifárasztja a korai kelés meg a sok tennivaló, ezért ingerültebb már estére. Tenni nem nagyon tudsz ellene, ne foglalkozz vele, hogy morog, 20 évesen nehogy már eldöntse, mikor és hová mész.

2019. ápr. 21. 20:57
 13/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!
2019. ápr. 21. 21:20
 14/44 anonim ***** válasza:
11%
Anyád olyan amilyen. Ellát titeket, dolgozik, hajnalban kel. Elmagyarázta mi a baja. Van fogalmad róla milyen mindig 5 kor kelni és végigcsinálni a napot hilla fáradtan? Elmondta, hogy menj akkor ha ott az apád. Miért nem tudsz rá tekintettel lenni? Felnőtt ember vagy. Azt csinálsz amit akarsz. Így ha nem tetszik, nem értem miért nem költözöl el? Ha együtt elsz másokkal akkor sajnos alkalmazkodni kell. Ha a szüleid tartanak el, pedig ne lepődj meg ha elváråsaik vannak.
2019. ápr. 21. 22:36
 15/44 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem értem, hogy egy felnőtt ember, anyád, miért igényel asszisztenciát az esti lefekvéshez, miért nem képes rá egyedül? Ez nem normális. Kérdezd meg tőle, hogy ha majd nem fogsz már ott lakni, akkor hogyan tud majd magától lefeküdni este? Vagy majd akkor is járjál át hozzá lefektetni, betakarni anyucit?

Járj el nyugodtan, előtte jelentsd be, hogy "anya, későn jövök, egyedül feküdj le este, elég nagy vagy már hozzá, te vagy az én anyám és nem én vagyok a tiéd hogy lefektesselek esténként".

2019. ápr. 21. 23:32
 16/44 anonim ***** válasza:
87%
Én anyum is ilyen. 23 éves koromig éltem otthon. Ő sem aludt el ameddig haza nem értem. Engem féltett àllítólag (nem féktelen bulikba jártam, hanem pàrommal voltam ugyanìgy moziban, vagy csak ùgy náluk). Nem tudtam olyan halkan bejönni, hogy ne ugrott volna ki az ágyból szapulni, hogy milyen késő van és ő most miattam nem tud aludni, pedig reggel korán kel, milyen szemét vagyok hogy ezt csinálom vele. Ne foglalkozz vele, nem tudsz mit csinálni, nem fogja befejezni csak miután elköltözöl.
2019. ápr. 22. 01:09
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó! Az anyák egy része ilyen. Aggódik és felébred ha hazaérsz,mert hangja van. Erre gyerekként nem gondoltok, önzőek vagytok. Petsze eltartatni magatokat kényelmes. Az anya kötelessége, hogy mosson, főzzön takarítson, adja alád a pénzt ezért hajnalba keljen. Te meg még aludni sem hagyod

Kicsit el kéne gondolkozni! Amit a kérdező ír vagy igaz vagy nem, hogy fél egyedül. De ha így van, neki nem lehet rossz tulajdonsága? Anyádtól miért várod, hogy tökéletes legyen? Szerintem egyáltalán nem szereted csak kihasználod. Ha szeretnéd érdekelne mi jó neki vagy rossz. Csak magaddal vagy elfoglalva. Önző vagy. Nem értem ha olyan rossz anyáddal miért nem mész el dolgozni? Miért nem költözöl el? És akkor bármikor mehetnél bárhova.Erre persze nem válaszolsz! Szégyellhetnéd magadat. Anyádat meg sajnálom, hogy ilyen érzéketlen értetlen lánya van.

2019. ápr. 22. 09:01
 18/44 anonim ***** válasza:
88%
#17 annyira érzéketlen és éretlen, hogy 20 évesen tízre ér haza😱 zárjuk egyből börtönbe!!!! Most komolyan. Te hol élsz?? Nem normális, hogy az anyja ennyire basáskodó legyen. Ha hangos, ahogy bejön a házba vegyen füldugót, ha nem tud aludni amig nincs itt a lánya, akkor meg nőjjön fel! Mi lesz, ha elköltözik? Onnantól nem fog aludni??
2019. ápr. 22. 09:52
 19/44 anonim ***** válasza:
85%
Egyénként a következő állítást elmondod, hogy hogy jutott eszedbe: “szerintem nem szereted csak kihasználod”??? Ezt miből? Hogy lehet ilyet mondani? Azért mert felnőttként azt teszi amihez kedve van, és nem az anyja szabja meg hogy mikorra érjen haza? Te normális vagy? Gondolom neked soha nem volt nézeteltérésed anyáddal. Ha meg igen, akkor gondolom te sem szereted. Ostoba.
2019. ápr. 22. 09:55
 20/44 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó! Látszik, hogy egy elkényeztett eltartott huszonéves vagy. Képzeld pont ugyan ilyen problémáim voltak. Csak veled ellentétben megértettem, hogy anyamnak is aludnia kell, neki is van egy élete. És attól, hogy nagykorú lettem nem szúrhatok ki vele az életstílusommal. Így szépen munkát vállaltam és elköltöztem. Így ő is tudott aludni én meg akkor mentem és oda ahova kedvem tartotta. Eleve nem értem húsz év feletti fiatalok miért élnek a szüleik nyakán? Miért normális nekik, hogy főznek, mosnak, takarítanak rájuk, és miért nem jut eszükbe dolgozni meg alkalmazkodni ha felnőtt fejjel a szüleik nyakán élnek. Majd ha a kisasszony is hajnali 5kor kel meg magára főz, mos, takarít akkor eldöntheti hányszor van energiája 10óráig tartó programokra menni. Elég sok altertnatív lehetőség van. Pl miért nem hívja át a baratját, vagy alszik nála, vagy megy azokon a napokon esti programra mikor az apja otthon van vagy hétvégén. Elkenyeztetett libákkal nehéz mit kezdeni. Gondolom az ingyen lakhatás meg ennivaló azért jól esik. Nem számít, hogy anyád kikészül lényeg, hogy te jól érezd magad ugye? Ha valaki leírja a masik szemszögéből a dolgot az persze nem tetszik. Mert annyira önzőek vagytok, hogy bele sem gondoltok a másiknak milyen. Még mindig nem írta meg a kérdező mi a búbánatért nem költözik el, ahelyett hogy itt rinyálna?
2019. ápr. 22. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!