Visszafejlődik?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Édesanyám 40 éves. Amióta be jelentettem,hogy terhes vagyok elkezdett vissza fejlődni. 22 éves fiúkkal jár szórakozni,úgy viselkedik mint egy 15 éves lány. Ez valami személyiség zavar lenne? Egyik percről a másikra,mintha szerepet cseréltünk volna. Visítozik mint a plázás kislányok,csak a pasikról beszél (1 hónap alatt 3-al kavar ami azért nem egészséges szerintem). Két öcsémet nem nagyon veszi azóta figyelembe. Kit csináljak vele?

21L

2019. ápr. 15. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Hagyd hadd csináljon amit akar.Ugysem tudod leállitani,az õ baja nem a tied.
2019. ápr. 15. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert 40 felett a szülőt gyakorlatilag halottnak tekinti a társadalom. Gyerek megvan, felnőtt, most már mehet az elfekvőbe. Sokan nem akarják az egész életüket a gyereknevelésre áldozni, így akkor kezdenek élni, amikor az már kirepült. Ilyenkor nem arra van szüksége, hogy még a család is lehúzza, hanem szabadságra. Szóval 21 évesen, terhesen most már ne legyél anyád nyakán, hagyd érvényesülni.
2019. ápr. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!