Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy rákos a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Akár gyerek, akár már felnőtt.
2019. ápr. 14. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
10-es, nem az életmódtól és nem a kajától függ a rák! Bárkit elérhet! Önáltatás azt hinni, hogy egészséges táplálkozással elkerülheted. Egyszerűen valami bekattan a szervezetben.
2019. ápr. 14. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Tudósok évezredek óta kutatják a rák ellenszerét, de kettes tudja a tutit. Hol a klinikád? Ja gondolom ott ahol "A"bejáratnál rákosok sorban állnak, hogy meggyógyítsd őket. És "B"nél ujjongva szaladgálnak a felgyógyult rákosok meg szüleik.
2019. ápr. 14. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Volt kettes aki lecsusszant a tizes helyre...
2019. ápr. 14. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
#6: amúgy azt tudod, hogyha (állításod szerint) a citromos alkoholmentes sör "sejtnövelő", akkor az kihatna a rákos sejtekre is?
2019. ápr. 14. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Anyu a 2 év alatt kb. 10 évet öregedett amikor rákos voltam és majdnem meghaltam. :(

Fel is hívom, hogy fiatalodjon vissza :(

2019. ápr. 14. 21:30
 16/20 anonim válasza:
#14 igen tudom, lemegy a kemók után a sejtszáma a daganatos betegnek. Meg alapból kap a kezelések után valamiféle sejtnövelőt, mert csak egy bizonyos sejt szám után kezdhetik a következőt. Orvos mondta hogy azt igya. Unokatesómnak karácsony után derült ki hogy csont daganata van, és még elég sok van még a kezelésekből.
2019. ápr. 14. 22:20
 17/20 anonim válasza:
* lemegy a kemó utána a (most látom hogy rosszul írtam)
2019. ápr. 14. 22:23
 18/20 anonim válasza:
Ja semmi rá jöttem hogy jól írtam (látszik hogy álmos vagyok)
2019. ápr. 14. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
a kórházban adott valamiféle sejtnövelő az a neupogen, ami a fehérvérsejtek számát hivatott növelni
2019. ápr. 15. 14:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
10-es, te nem vagy normális. Reménykedem, hogy még fiatal vagy, és nem tudod, mit beszélsz. A csernobili katasztrófa után rengeteg rákos gyereket diagnosztizáltak nálunk, sok olyan gyereket, akikre nagyon odafigyeltek a szüleik....Embertelen küzdelem ez, a legkiszámíthatatlanabb betegség ellen. Se azelőtt, se azóta annyi daganatos beteg nem került be a kórházba, mint akkor...
2019. ápr. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!