Mit tennétek, ha kiderülne, hogy rákos a gyermeketek?
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Miféle cselekvési variációk képzelhetők el egyáltalán szerinted? Imádkozni? Vudu varázslóhoz vinni?
2-es, te komolyan gondolod, hogy a rákot a környezetben élő emberek okozzák?
Összegyűjteném az összes lelkierőmet, és elhatároznám, hogy a lehető legjobbat próbálom kihozni a következő időszakból, bármi is lesz a vége.
Szervezni kezdeném a segítő családtagokat arra az időre, mikor vele is kell lenni, és a többi gyermeknek, más családtagnak is szüksége van a gondoskodásra.
Igykeznék a lehető legjobb életminőséget biztosítani neki a betegsége idején is. Ha iskolás korú, megszervezném, hogy lehetőség szerint része maradhasson az osztályközösségnek, ha megfelelő állapotban van, minél több időt tölthessen az iskolában, ha otthon vagy kórházban kell lennie, skypon vagy más módon tudjon kapcsolatot tartani a gyerekekkel, ha egy mód van rá, ne maradjon le a tananyaggal, hogy majd ugyanabba a közösségbe térhessen vissza.
Engem több hétig a kórházban félrekezeltek, azon a napon amikor a lépem kvázi szétrobbant a daganattól, nagyon rosszul voltam mondtam anyunak, hogy holnapra meghalok, ő meg határozottan rávágta, hogy olyan nincs.
Valamiért ez a mondata nagy erőt adott, még félkómásan az intenzív osztályon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!