Bulyaki laszlo kérdése:
Nárcisz szociopata a fiam anyja! 2 és fél éves fiam anyjával tavaly szétmentem. Bíróságon megegyeztünk. Gyerektartást fizetem, fiamért élek halok. Az anyja egy nárcisztikus náci full idióta. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
A gyerek 70%ban vele van és állandóan betegeskedik. Főleg kruppos köhögés és fulladás. Gyermekvédelem Magyarországon 0. 0. Látszatintézmények. Gyámüggyel az élen. Senkiházi társulat. Mi a megoldás? Vele megbeszélni nem tudom a dolgokat mert az állatot hozza ki belőlem. A fiam sínyli meg az egészet es sokszor kétségbeejtő hogy egy szociopatára bízta a magyar állam. Muszáj voltam megegyezni! Aki hasonlót átélt annak várom a segítségét. Köszönöm2019. ápr. 10. 22:20
11/15 anonim válasza:
Szóval a gyerek kruppos-mint a világon az összes gyerek, hiszen anatómiai okai vannak, kicsi a gyerek, azért kruppos, az összes gyerek kicsi-az összes lehet kruppos. Fullad-gondolom asztmás, mint a világon oly sokan. Mit kéne ezzel foglalkozni a gyámügynek és a gyermekvédelemnek?
2,5 éves gyereknek az a dolga, hogy beteg legyen. Aztán majd ha megnő, akkor nem lesz beteg, lehet soha többet, főként kruppos nem, mert az elmúlik, ahogy megnő a gyerek.
12/15 anonim válasza:
Gratulálok!A "nárcisztikus náci full idióta" nődnek csak sikerült anno gyereket csinálnod.Most meg szidod.Sok eszed van neked is.Minek kellett gyereket csinálni???????
13/15 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de én egyetlen idiótát látok a sztoriban, és az a leírásod alapján nem az anyuka.
14/15 anonim válasza:
Biztosan kamu ez az írás, ekkora fszcsonk csak nem lehetsz. Az tetszik, amikor kijön belőled az állat. Gondolom, jól elvered az asszonyt, meg üvöltesz vele. Ezt jól összehoztad. Nárcisztikus náci full idióta anyós. Az egész családban te vagy a rendes ember... A fiamért élek halok. Ez jó...
15/15 anonim válasza:
Szerintem ezt elcseszted. Akiről tudni lehet, hogy képes mentálisan megbetegíteni másokat, arra nem érdemes gyereknevelést bízni. Az lett volna a legjobb, ha utánaolvasol, összegyűjtöd a feltételezéseidet és kéred valamilyen pszihés vizsgálatát (elmeorvos, pszichológus) a bíróságon, amíg még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!