Lehet e apasági bizonyítványt és apasági tesztet ''hamisítani''?
Olyan papirra lenne szükségem ami azt ''igazolná'' (a páromnak aki az apja) hogy a gyermekem apja pl.Minta Márton és elismeri h az ő gyermeke. Nevére veszi stb.
Negatív kommentet nem kérek ha lehet. Röviden: apuka nem 100 és meg kellene szabadulnunk töle mihamarabb..
Köszönöm a segìtőkész válaszokat!
Nem lehet, mert börtön jár érte.
A vérvizsgálatot nem fogja az orvos hamisítani - ez biztos. Esetleg elmehet a másik ürge közjegyző előtt okiratba foglalni, hogy elismeri, hogy ő az apa. Ezt vagy elhiszi az igazi, vagy nem. Ha nem, akkor ebből is nagy bonyodalom lehet, esetleg hivatkozhat arra, hogy ő tényleg azt hitte, hogy az övé.
6.válaszoló köszönöm,erre voltam kíváncs 😂
A lényeg h nem vagyok ezzel egyedul...
De azt nem tudtam hogy ha valakinek hazudik az ember börtönnel büntetik...
🤣🤣🤣🤣🤣
A kisgyerek érdekében tenném nem magam miatt!
''Szerintem érthető ha az ember 1x szarba lépett probálja lemosni a cipőjéről..nem pedig azt viselni 1 életen átmert 'ha széttetted neki a lábad' -felvetted a cipot és szar az a megoldás h veszel másikat...
a kényszer bzony nagy úr. kétségbeesésében az embernek sok minden eszébe jut. Tudjátok vannak ám nagy banga állatok akiket tényleg csak így lehet elüldözni, mert a szép szóból nem értenek. Jó, a kérdező se hamísítgasson l, de ne álljatok már bele a kérdezőbe basszus. MIt képzeltek ti magatokról?
kb a 8-as válaszadó segitett , a többiek csak támadtak hát gratulálok..
A "hazudsz valakinek" iletve a "papírt hamisítasz" nem egyenlőek egymással.
Ennek a megértése miért okoz problémát számodra vagy mi a helyzet?
Ha bántja a gyereket-orvos-látlelet-feljelentés-távolságtartási-illetve bíróságon kérhetsz olyan felügyeleti jogot, hogy apuka nem tarthatja a kapcsolatot sem a gyerekkel, és mindenben te dönthetsz.
Ebben igazad van, hogy nem kell rossz döntésed következményeit viselni, de ennek van hivatalos megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!