Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet e apasági bizonyítványt...

Lehet e apasági bizonyítványt és apasági tesztet ''hamisítani''?

Figyelt kérdés

Olyan papirra lenne szükségem ami azt ''igazolná'' (a páromnak aki az apja) hogy a gyermekem apja pl.Minta Márton és elismeri h az ő gyermeke. Nevére veszi stb.

Negatív kommentet nem kérek ha lehet. Röviden: apuka nem 100 és meg kellene szabadulnunk töle mihamarabb..

Köszönöm a segìtőkész válaszokat!

2019. ápr. 9. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet, illetve büntetendő,ne legyél már ilyen hülye,de te ha jól sejtem nem feleség vagy inkább anyós .
2019. ápr. 9. 07:01
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet, mert börtön jár érte.

A vérvizsgálatot nem fogja az orvos hamisítani - ez biztos. Esetleg elmehet a másik ürge közjegyző előtt okiratba foglalni, hogy elismeri, hogy ő az apa. Ezt vagy elhiszi az igazi, vagy nem. Ha nem, akkor ebből is nagy bonyodalom lehet, esetleg hivatkozhat arra, hogy ő tényleg azt hitte, hogy az övé.

2019. ápr. 9. 08:53
 13/18 A kérdező kommentje:

6.válaszoló köszönöm,erre voltam kíváncs 😂

A lényeg h nem vagyok ezzel egyedul...

De azt nem tudtam hogy ha valakinek hazudik az ember börtönnel büntetik...

🤣🤣🤣🤣🤣

A kisgyerek érdekében tenném nem magam miatt!

''Szerintem érthető ha az ember 1x szarba lépett probálja lemosni a cipőjéről..nem pedig azt viselni 1 életen átmert 'ha széttetted neki a lábad' -felvetted a cipot és szar az a megoldás h veszel másikat...

2019. ápr. 9. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Te valami retardált vagy?
2019. ápr. 9. 09:37
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Persze, a hamisítást simán bevállalnad, de hogy a bíróság előtt, bizonyítékokkal kérd a teljes felügyeleti jogot, mert apuka nem 100-as, az már nem járható. Ja, hogy nincs bizonyíték.
2019. ápr. 9. 09:37
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

a kényszer bzony nagy úr. kétségbeesésében az embernek sok minden eszébe jut. Tudjátok vannak ám nagy banga állatok akiket tényleg csak így lehet elüldözni, mert a szép szóból nem értenek. Jó, a kérdező se hamísítgasson l, de ne álljatok már bele a kérdezőbe basszus. MIt képzeltek ti magatokról?

kb a 8-as válaszadó segitett , a többiek csak támadtak hát gratulálok..

2019. ápr. 9. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

A "hazudsz valakinek" iletve a "papírt hamisítasz" nem egyenlőek egymással.

Ennek a megértése miért okoz problémát számodra vagy mi a helyzet?

2019. ápr. 9. 09:48
 18/18 anonim ***** válasza:
42%

Ha bántja a gyereket-orvos-látlelet-feljelentés-távolságtartási-illetve bíróságon kérhetsz olyan felügyeleti jogot, hogy apuka nem tarthatja a kapcsolatot sem a gyerekkel, és mindenben te dönthetsz.

Ebben igazad van, hogy nem kell rossz döntésed következményeit viselni, de ennek van hivatalos megoldása.

2019. ápr. 9. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!