Mit lehet tenni, ha túl nagy a generációs rés köztem és a szüleim között, és nem értjük meg egymást?
1. Milyen jellegűek a témák, amin nézeteltérés van?
2. Ez nem kor, hanem rugalmasság, tanulóképességi probléma a részükről.
3. Elmagyarázod a nézőpontdat egyszer, kétszer, háromszor, negyedszer màr nem, hanem csak úgy csinálod. Kijelented, hogy köszönöd az észrevételt de ez a te életed. Ötödik alkalommal nem hallgatod meg, hanem udvariasan figyelmezteted, hogy a téma lezàrva.
Elköltözök az oké, de ha minden igaz csak szeptemberbe megyek koleszba, addig ki kell hogy bírjam velük.
Az egyik probléma, hogy nem tudják elviselni, hogy még nem dolgozok, ráadásul még csak most kezdem az egyetemet.
Egyébként veszekedések úgy nincsenek, csak szimplán nem tudok velük két értelmes szót váltani, mert egyszerűek mint a kerék. Ők nem a barátaim egyértelmű, de mégis jó lenne néha beszélni a jövőmről, munkáról, stb, de őket ez hidegen hagyja.
Na, de a legnagyobb probléma, hogy úgy csinálnak mint egy 12 éves kisgyerekkel. Nekem is van életem, programok a barátokkal, ők meg csettintenek egyet, és ugorjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!