Mit gondoltok arról, ha valakit 24 évesen még a szülei tartanak el, mert orvosi egyetemre jár és nincs ideje dolgozni? Egy kis albérletet is fizetnek Bp-n. Mondjuk van rá pénzük, nem gond nekik. Ciki attól még?
Igen, magammal nem vagyok kibékülve, talált. Attól még mert néha önvizsgálatot tartok, még nem vagyok tutyimutyi. Reményeim szerint felelősségteljes és jó szakember leszek, legalábbis ez a terv.
Ha valaki valamiben bizonytalan, kérdései vannak, az nem azt jelenti, hogy mindenben bizonytalan, és alkalmatlan arra, hogy komoly döntést hozzon. Ember nincs, aki mindig minden helyzetben biztos abban, hogy amit csinál az tökéletes, és soha nem bizonytalan. Aki ilyennek hiszi magát, nézzen magába. Szerintem meglehetősen ritka.
A többieknek köszönöm!
Szerintem teljesen rendben van. Persze, lehetne koliban lakni, vagy minden órányi szabadidőben a mekiben krumplit sütni, de ha megtehetik, akkor nyilván jobb ez így.
19/L
Én nem értem , hogy miért kell mások pénztárcájában turkálni?
Ha a fiam bármilyen egyetemre megy, és anyagilag megengedhetem, hogy támogassam, fizessem a tanulmányait, albérletét, akkor fogom támogatni, és mondom is, hogy ne dolgozzon, tanuljon. Fog dolgozni eleget. Az meg, hogy más idegeneket mennyire zavarja, vagy tartja cikisnek, én magasról letojom.. Én sem foglalkozom senki pénzével, így az enyémmel sem kell.. Ilyen egyszerű,. El se hinnétek mennyivel boldogabb, nyugisabb az élet ha nem mások dolgával foglalkoznának az emberek.
Sokan vannak,akik nem az orvosira járnak,mégis eltartják még idősebb gyereket is.
24 évesen talán addig el kellene jutni,hogy nem ciki semmi.
Igazából minden élethelyzet más.
Ha egyszer eltudsz jutni addig,hogy nem érdekel mások véleménye,akkor leszel igazán felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!