Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól "gáz" a...

Hány éves kortól "gáz" a szülőkkel élni?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én anyukámmal élek egy házban. Van férjem és gyerekem. Egyik szobába mi, a másikban ő. Meg tudnánk tenni, hogy elköltözünk, de anyukám nem keres annyit, hogy fenntartson egy albérletet és maradjon mit ennie is...

(Valljuk be, ahol 100 ezer alatt van egy albérlet az már kapós...vagy lelakott)

Az a véleményem, hogy, amíg az otthon lakó gyerek besegít otthon, nem csak van, esetleg van célja, megteheti majd, hogy elköltözzön csak gyűjt stb az oké. De vannak olyan esetek amikor tényleg semmit nem csinál az ember, esetleg nem is jár el dolgozni, na az gáz. A szülő is hibás lehet, én biztos nem hagynám és nem is fogom.

Tehát sok mindentől függ sajnos... vannak kényszerhelyzetek, vannak kényelmek.

2019. ápr. 5. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Valahogy azok, akiknek 20-22 évesen házuk lesz, soha nem osztják meg, hogy hogy csinálják.. vajon miért? :D
2019. ápr. 5. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:

11-es Az egyik kedvenc sorozatomban volt így a srác. Mindenkinek magyarázta nem én élek apammal, apám él velem. Ő költözött hozzám.

Szóval nálatok sem ti éltek anyukáddal, anyukád él veled. Lehetne ez is kérdés hány éves kortól nem gáz ha gyerekeddel élsz?

2019. ápr. 5. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy a #10-es válaszoló hová költözött 18 évesen. Egyik barátnőm ugyanebben a korban hagyta el a szülői házat, hogy beköltözhessen abba a lakásba, amit a huszonéves pasijának vett az apja korábban. Így azért könnyebb, mint egyedül, egy jövedelemből saját lakást venni, vagy fizetni az albérletet, nem?
2019. ápr. 5. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:

A "nem gáz" kategóriájú válaszolók abba nem gondolnak bele, hogy esetleg a szülő is szeretne egyedül, békében élni?

Ha párkapcsolatban is élnek, gondolkodni egy más, gyerektelen jövőn?

2019. ápr. 6. 05:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért akarna gyermektelen életet az aki gyermeket vállalt?

Vannak ilyen szülők persze, de velük a gyerek sem akar kapcsolatot- ezeknél nem fog ott maradni a gyerek. Mihamarabb költözik tőlük és a szülinapon küldenek egymásnak sms-t. Az ilyen szülők gyerekei élnek egyik itt a másik ott a harmadik amott és max egy évben egyszer egymás idegeire mennek.

Itt a gyakorin is van olyan akinek féleves volt a gyereke mikor a nagymama először látta, meg nyafizás két hetente fel kell hívnom anyámat Brazilíából, hogyan éljem túl? Nem ezekről az emberekről beszélünk akiket egymás mellé sodort a szél, hanem családokról.

2019. ápr. 6. 09:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyetemre/főiskolára jársz, és nem tudsz mellette eleget dolgozni, mert nincs rá időd, akkor szerintem 25-26 éves korig nem gáz. Ha dolgozol, de még csak most kezdted, és 1-2 évig kevés a pénz, és szintén huszon éves vagy, sztem nem gáz. Ha 27-28 körül vagy, akkor már jó, ha úgy tudod alakítani az életed, hogy eltartsd magad, és el tudj költözni. Ha nem tanultál tovább, akkor ennek hamarabb jön e az ideje. Nem tudnám konkrétan korhoz kötni.
2019. ápr. 6. 15:30
 18/18 k.sz1995 ***** válasza:

10esvagyok. En elmondom hogy tortent, hogyha mas nem teszi. :) 18evesen egyetemre mentem a szuloi haztol kb 160km-re. Kollegiumba, majd fel kb 5honap mulva osszekoltiztunk a parommal (ma mar a ferjem) egy 24nm-es garzonba. O akkor kezdett dolgozni, en tanultam es diakmunkaztam mellette. Nem iszunk, nem cigizunk, mindig mindenen probalunk sporolni. Mellette 2 fundamentat kezdtunk el tenni, amit meg most is fizetunk, mert meg nem jar le. 5,2millioert vettunk hazat, nagyon jo vetelvolt, jo allapotban levo kis otthon, ami nyilvan nem ujepitesu, konyha nelkul arultak, marmint a helyseg megvolt, de konyhabutor, mosogato nem, mara mar van. Maximum 1,5milliobol ujitottunk fel ahogy most kinez. Nem kell rogton arra fogni h valaki k*ralkodik vagy az anyjaek tettek a segge ala amije van.. Okosan kell csinalni es elore gondolkodni. A butorokat joelore megvettuk aprankent es igy nem egyszerre kellett. Mire megvilt a haz addigra minden butor megvolt bele, meg egy szobaba a parketta is, mert akkor volt akcios.

A hitelunk 3-4ev mire visszafizetodik, ebbol egy ev mar letelt es kevesebbet fizetunk ra, mint az alberletben a berleti dijra. Na igy koltoztem el 18evesen a szuleimrol es koltoztem 22evesen sajatba. Amiert hihetetlen halas vagyok, hogy megtehettuk!!! De nem a kifogas kell, hanem tenni kell erte.

2019. júl. 14. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!