Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól "gáz" a...

Hány éves kortól "gáz" a szülőkkel élni?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 18:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

Gáznak sosem gáz, csak furcsa amikor tartósan nincs az embernek párkapcsolata/gyereke és a szüleivel él.

Ezt 30 éves kor körül tartom furcsának vagy gáznak kinek mi.

Szerintem a társadalom is nagyjából így van vele.

2019. ápr. 4. 18:22
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
40-től már elég gáz. Nem korhoz kötném. Ha valaki már dolgozik és képes lenne egyedül megélni, de kényelmesebb otthon lakni, akkor gáz.
2019. ápr. 4. 18:23
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne gáz? Ha ugyanazt az életvitelt élitek mint gyerekként, az már 16 évesen is gáz.

Ha külön életet éltek, de egy lakásban, házban- az semmilyen életkorban nem gáz.

2019. ápr. 4. 18:24
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez szituációtòl függ. Egy 40m2-es lakásban szerintem már kellemetlen lehet a szülőkkel élni, ha évek óta dolgozol.. De egy nagyobb kertes házban simán elfer 2 generáció is.

Egyébként ilyen ingatlan és albérlet árak mellett senki nem csodálkozik ha egy fiatal inkább otthon lakik még.

De tényleg helyzet függő.

Ami gáz szerintem, ha az adott fiatal semmit nem csinál otthon, 30 évesen is az anyja készíti ki a ruháit meg csomagol neki ebédet.

Ha aktívan részt vesz a haztartasban, akkor teljesen más

2019. ápr. 4. 18:40
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

A Gyakori népe szerint 12 évesen már el kell költözni.

Szerintem meg semmilyen korban nem gáz. Miért is lenne jobb albérletet fizetni vagy nyögni a lakáshitelt?

2019. ápr. 4. 18:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha valaki soha nem költözik el, attól, hogy ott lakik nem a szülei tartják el. Pl. Akiknél gazdaság van otthon, vagy a szülőnek segíteni kell
2019. ápr. 4. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha nem a szülők tartják el, akkor szerintem semeddig nem gáz. A kérdés, hogy el akar-e szabadulni és vannak e komolyabb céljai különválás terén, vagy nincsenek.
2019. ápr. 4. 21:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Sose gáz, van ismerősöm, aki 50 évesen az anyukájával él (ő gondozza az anyukát), senki nem tartja gáznak.

Inkább azt mondom, lehetnek olyan körülmények, amik miatt gáz lehet...

2019. ápr. 5. 10:50
 9/18 anonim ***** válasza:

Akit én tudnék felhozni példaként, az egy női személy, 24 éves. Ő a gáz kategóriás, illetve nekem inkább már a szar alak kategóriás...

Kijelenti, hogy ő biza soha nem költözik el otthonról. Másik kijelentése: minek költözzön el, úgyis övé lesz a ház! Ami jelen esetben ráadásul az anyjaé és a nagyanyjaé, plusz örökli majd egyszer a testvére is. De halál komolyan gondolta mindkét kijelentését.

Nekem ez már szánalmas, hogy a csaj jól keres, havi 250 ezer éppen. Már biztos van neki 1,5-2 milka a számláján. De hát mivel az anyjáék is hülyék, mert kinyalják a seggét konkrétan... A csaj nem főz, nem mosogat, semmit nem csinál azon kívül, hogy a ruháit mossa mert abból millió van... S ki is jelenti, hogy ilyen piszkos dolgokat nem csinál, hogy takarítás. Műköröm az bezzeg van, le ne ázzon!

Az anyja azt mondta, majd elég lesz neki akkor csinálni, ha elköltözött! Mondtam neki, de hát ő nem szándékozik elköltözni! És nem gáz! Mert nem gáz anyucinak, a lánynak még annyira sem! Minden happy így. Megérdemli anyuka, hogy mikor segítség kell majd neki, nem kap a lányától, mert nem fog.

Az ilyen mártír szülőket nem sajnálom! Én már vagy ráparancsoltam volna, hogy igenis ha felnőtt vagy nem csak pasizgatni kell meg bulizgatni, hanem felelősséget vállalni magadért és megtenni a dolgokat a háztartásban is. Amúgy nem kérnek tőle pénzt sem a lakhatásra. Semmire. Miért is költözne el az ilyen bárhová? Királylányként él...

Én amúgy azt mondom, az a gáz amikor semmi de semmi vágya nincs az embernek a külön életre, hogy eldöntsön dolgokat maga, hogy nem szól bele senki pl. Meg hogy akar családot, gyereket...

Az nem normális az én meglátásom szerint, ha teng leng otthon, dolgozik, de semmi életcél, nulla.

Az más ha senkije sincs de szeretne, de addig minek fizessen egymaga 70 ezreket albira és otthon van. Bár van aki akkor is jól érzi magát már külön, mert vannak programok pl, nem örökké egyedül van mégsem.

Szóval az a gáz, akinek nagyon is megfelel a mamahotel.

2019. ápr. 5. 14:32
 10/18 k.sz1995 ***** válasza:
0%
25 eves koraban mindenkepp menjen kulon!!! Ha teheti mar 20evesen is! Ha egyetemre jar es vegez akkor mar ne a szuleihez menjen, rohadt gaz. Mondom igy, hogy 18evesen koltoztem el otthonrol, most vegzek az egyetemmel 23 leszek addigra es SAJAT hazam van 22eves korom ota a 27eves ferjemmel!!!!!!!
2019. ápr. 5. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!