Szülők! Mit szolnátok, hogyha a gyereketekről kiderülne, hogy lopott bankkártya adatokkal kereskedik?
Biztos nem jelenteném fel és nem buktatnám le. Viszont falazni se falaznék.
Próbálnék értemessen hatni rá. Dw ettől még a gyerekem.
Feljelentenéd a saját gyermekedet aki neked nem ártott?
Attol hogy nekem nem art, masoknak bizony igen. Lehet valakinek epp az utolo kenyerrevalo forintjat lopja el, vagy a masik szulo epp probalja megertetni a gyerekevel hogy nincs keret uj cipore vagy a szulinapra megigert ajandekra.
Plusz ez szervezett bunozes, rohadtul nem ejnye-bejnye kategoria.
Ha nalam lakna, holnap reggel azert kernek szabad napot hogy bevigyem a gyerekem a rendorsegre.
Miután felocsúdtam a döbbenettől, tartanék egy önvizsválatot, hogy hol ronthattam el ennyire...
Közvetlen hozzátartozóként nem vagyok köteles a gyerekemre terhelő vallomäst tenni, de a "hogyan tovább" sok mindentől függ. Az is lehet opció, hogy megkísérlem rávenni, hogy adja fel magát és támogatom abban, hogy visszahozzam a normális keretek közé, de szélsőséges esetben az sem kizárt, hogy elzavarom a háztól.
Az okot viszont mindenképpen meg akarnám tudni és megkeresném ebben a helyzetben a saját felelősségemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!