Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukámnak most lesz a...

Az apukámnak most lesz a szülinapja 3. ikán (többi lent)?

Figyelt kérdés
Az apukámnak mint fent említettem most lesz árpilis 3.-án a születésnapja. Viszont haragszik rám, oktalanul mindig minden hülyeségen megharagszik! Apukám és anyukám kiskoromban elváltak. Általában mindég jóba vagyunk de mikor ugy tartsa kedve megharagszik csak úgy és kinyomkod vagy letilt. A tavai szülinapja pl teljesen jól telt jóba voltunk akkor nem haragudott. Most hogy haragszik, nemtudom mitcsináljak mert ma felhívtam megkerdeztem tőle hol lesz a születésnapján,mert menni szeretnék és aztmondta hogy ő vidéken lesz és kinyomott. Kérdezem az emberközösséget, hogy mit csináljak elmenjek e születésnapjára vagy felesleges? Nagyon szeretem az apukámat még ha ő nem is! A válaszokat köszönöm ? Dabas 28/L
2019. márc. 28. 13:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolso: igazábol énis ugyan ebben vagyok.

Valoszínű hogy ha továbbra is kinyomja a telefont, nem fogok elmenni. Köszönöm a válaszod :)

2019. márc. 28. 13:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos vannak ilyen emberek.
2019. márc. 28. 13:37
 13/16 anonim válasza:
Sztem inkább ne keresd apukád. Elhiszem, h rossz most így, de idővel majdcsak feldolgozod... ha ilyen az apád, nem érdemli meg a szereteted, és úgy tűnik, h nincs is rá(d) szüksége. Jobb ha elengeded, és olyan emberekre koncentrálsz, akik kedvelnek/szeretnek.
2019. márc. 28. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Apukád vagy nem szeret téged, vagy nagyon el van kényelmesedve a kapcsolatotok, és már megszokta, hogy állandóan te keresed és pitizel neki, ő meg bármilyen feszkóját kitöltheti rajtad.

Ne legyél boxzsák. Mindkettőre az a jó taktika, ha nem keresed. Természetesen, ha ő keres reagálj rá,de ha nem keres el kell engedni. A születésnapjára küldj egy sms-t, de jobban ne törd magad.

Mindenki pont annyit érdemel, amennyit ad.

2019. márc. 28. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Én a helyedben nem keresnén, esetleg küldenék neki egy smst vagy egy képeslapot. Így legalább látja, hogy nem felejtetted el, gondoltál rá.

Egyébként, attól függetlenül, hogy nem ez a kérdés lényege, tènyleg van mit javítani a helyesíráson meg a fogalmazáson, mert elég súlyos hibàk vannak benne. (3.ikán, 3.-án, tavai)

2019. márc. 28. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2019. márc. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!