Apukámnak lesz szülinapja. Van valami ajándékötletetek?
Figyelt kérdés
56 lesz, és az elmúlt években mindenfélét vettem már. Könyv, dezodorok, tusfürdő, stb minden volt már.
nincs semmi hobbija.
2009. nov. 13. 09:49
1/9 anonim válasza:
Valami porcelán dísz, vagy nézz körül ajándékboltokban. Elég sok minden van.
2/9 A kérdező kommentje:
Tavaly karácsonyra kapott egy kiselefántot üvegből. De adtunk már 2D fotót üvegkockában, van már mini vizipipája (dísz).
Elég nehéz :)
2009. nov. 13. 10:04
3/9 anonim válasza:
Ha bagózik, valami minőségi szivar. Színház, kabaré jegy.Befizetni egy kényeztető masszázsra, vagy gyógyfürdőbe. Ajándékutalvány könyvre, vagy valamilyen szolgáltatásra.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is fizesd be egy masszàzsra.
5/9 anonim válasza:
Minden attól függ, mennyi lóvét szánsz rá.
Minden férfi szereti a kocsikat, fizess be neki egy Impreza tesztvezetésre. :)) Értékelni fogja, kb. 30.000 ft :D
6/9 anonim válasza:
Válogass össze pár régi fotót, és újakat és csinálj neki egy albumot, jópofa szövegbeírásokkal... :) Te hány éves vagy amúgy? És fiú vagy lány vagy? Ezt azért kérdem, mert akkor ha ezt tudnám, még több ötletem is lenne :)
7/9 A kérdező kommentje:
24 éves lány vagyok, és most nincs sok lóvém, így max 5 ezret tudnék rászánni
Köszönöm az ötleteket!
2009. nov. 13. 14:45
8/9 anonim válasza:
Szerintem csináltass naptárt,családi képekkel.A neten már 2-3000körül tudsz csináltatni.
9/9 anonim válasza:
5000-ért màr massziroznak egy ora hosszàn àt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!