Felnőtt korban miért kell támogatnom az anyámat?
Természetesen zárd el a pénzcsapot.
Apukáddal él vagyonközösségben.
Én egyébként ilyen szülő esetén állást változtatnék, hogy apukámmal se találkozzam naponta, és utána minimalizálnám velük a kapcsolatot.
Az már csak hab a tortán, hogy nem is dolgozik.
Eddig is volt olyan gondolatom, hogy csak a beteg személyiségű embereket tudják bevonzani ezek a szekták.
Szerintem se adj, mond meg, hogy akkor tudod őket támogatni, ha vesznek neked egy lakást.
Amíg ezt nem tudják megtenni, addig úgy gondolod, hogy neked a havi 200+-ból 100 ezret félre kell tenned arra, hogy megvedd magadnak a lakást, még így is csak évi 1,2 milliót tudsz félrerakni, egy 20 évig ne számítsanak rá, hogy tudod őket támogatni. Amúgy is, ha így gondolkodunk, akkor a lakás fontosabb, mint a porszívó.
37 vagyok,én megszakitottam a kapcsolatot a költözésnél ,a jehovás szüleimmel,semmit nem tudnak rolam hollétemet se,ezek piocák,szektások,az olvasás is bün volt,de a verés molesztálás az náluk belefér.. Kiskoromban simán hagytak volna meghalni,de ők imádtak engem,aha.. Ennyit roluk.. Zárd el a pénz informácio csapot és likvidáld őket az életedből,sokkal nyugodtabb boldogabb kiegyensulyozotabb életed lesz ..
37N
Nem kell. Semmi nem akadályozza meg abban, hogy saját bevétele legyen, nem beteg, nem rokkant v ilyesmi.
Annak tudatában, hogy nem elkerülhetetlen édesanyád anyagi támogatása, kérdezd meg magad, miért is teszed?
"ő ezt nem érdemli tőlem mert felnevelt és ezt kapja vissza ilyen olyan szemét hálátlan kölök vagyok "
Tévedésben van anyád. Azt, hogy felnevelt, nem neki fogod visszafizetni, hanem majd a saját gyermekeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!