Normális hogy anyám beleköt ebbe?
19 éves lány vagyok és beleköt, hogy miért borotválom magam odalent😂 ilyeneket mond, hogy "meg ne lássam mégegyszer" én meg mondtam neki ez már nem az a korszak, amiben ő nőtt fel, és ez volt a divat. Ő meg ilyeneket vág hozzám, hogy ha férfi lenne neki nem kéne leborotválva egy nő😂 képtelen felfogni hogy a mai világ más, és alkalmazkodni hozzá (nem feltétlenül erről a dologról van szó). Amit én visszataszítónak tartok azt ő gondolja normálisnak és természetesnek és ez fordítva is igaz. Meg hallottam, hogy apámnak kibeszélt meg ilyeneket mondott hogy "hülye lánygyerek". Csak emiatt.
Szerintetek most én túlzom el vagy ő viselkedik abnormálisan?
(Privát szférát amúgy nem ismerik ebben a háztartásban (kopogás mielőtt benyitnak) ezért látta meg, amikor öltöztem, mielőtt valaki kérdezné)
Természetesen nem normális.
Partnered van egyébként? Vagy korábban volt?
Mivel anyukádat megváltoztatni nem fogod tudni, próbáld megteremteni a külön költözés lehetőségét. Ahol végre más nem nézegeti kéretlenül a pi... ádat és nem tesz rá megjegyzést.
4# Pedig léteznek ilyen szülők. És még fel is háborodnak, ha kizárod a szobádból, mert "há az ő tulajdonuk a ház, és milyen alapon zárod ki őket."
A mérgező szülők címszó alatt keress.
3# Hidd el a tespedt pestiek közt is van faragatlan, mérgező ember. A proletár oldalon a panelekben keresendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!