Titeket zavara ha anyukatok 45 évesen kitetovaltatná a szemöldökét és egy tusvonalat?
Most jár a szátok, de kíváncsi vagyok mit csinálnatok, ha a ti anyukátok ezt csinálná.
Nem esztétikus, nőies dolgokról van szó. Ha jól értem a szituációt, akkor az édesanya úgy viselkedik,mint egy kapuzarasi pánikos férfi.
Bocsi, nekem is égő lenne.
Tudom, le fognak pontozni, de engem nagyon zavarna... tudom, égessenek el máglyán, amiért a szent szülőre egy rossz szót mernék szólni.
Én az ilyet olcsónak, igénytelennek, utcasorinak tartom, és igen, szégyelleném. Mármint most tényleg arról a típusról beszélek, ami ez a cigányos kékesfekete csíkszemöldök... láttam már elég sok ilyet, az főleg akkor szép, amikor kékre fakul meg amikor vki lehúz ezzel 20-30 évet, aztán lerobban és nem tud elmenni festetni a haját, és ez ősz hajjal van kombinálva. És láttam már több tetovált tusvonalat, hát egyik sem volt szép. Ha vki annyira tusvonalmániás, kb. 2 perc kihúzni a szemed gyakorlás után tussal naponta... és az jobban is néz ki.
Persze hogy zavart volna. A helyedben jóelőre beszereznék olyan ismerős idős néniket, akik tisztességesen néznek ki, hogy a gyerekeimnek az legyen a normális, és a nagymamájukat lássák furcsának. Szeretettel, elnézéssel, de furcsának.
Remélhetőleg a kinézet nem társul addigra vállalhatatlan viselkedéssel. Mert vannak nők, akik öregségükre megbuggyannak.
Lehet,hogy ronda,lehet,hogy ízléstelen .DE ,mivel nem a te tested,a te arcod,a te szemöldököd, ezért semmi beleszólásod nincsen ebbe.
A gyerekek meg úgy fogják (valószínűleg) szeretni a nagyit,ahogy van . Abba is gondolj bele,neked hogy esne,ha így írna rólad anyukád .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!