Titeket zavara ha anyukatok 45 évesen kitetovaltatná a szemöldökét és egy tusvonalat?
Semmi közöd hozzá. 45 évesen nem idos.
Nem értem, egy nagymamanak miért nem lehet kifestve a szeme.
Inkább azon aggódj, te milyen példa leszel a gyerekeidnek.
Ezt vele beszéld meg. Vannak jól kinéző tetkók is. Lehet legközelebb mást csinál.
Az sem jobb, ha elhagyja magát és olyan büdös lesz a szája, hogy 2 méternél közelebb senki nem akar menni hozzá. Elég sok öreg így csinálja. Anyud valamilyen szinten igényes. Ha még neked nem is tetszik.
Mondjuk én nem megaláznám anyámat azzal, hogy ilyen véleményt írok ki róla, hanem elmondanám, hogy szerintem egy vékonyabb jobban állna. Ha meg kezdőhöz ment és az a baj (és ezek szerint nem először), akkor meg felajánlanám, hogy segítek neki szakembert keresni, hogy ne dobálja ki feleslegesen a pénzt. És akkor máris jobban fog kinézni.
Nekem mondjuk nem ilyen típus anyám, de van kolleganőm, aki 50 felett kezdte a sminktetoválást, szempillát, hajhosszabbítást, anyámkínját. Ha megkérdezte a véleményem, neki is simán elmondtam. Szempillásból pl 5 helyen jàrt, mire talált jót. Mert ő is érzi, hogy valami nem ok, de kellett a külső megerősítés is, hogy ne oda akarjon visszamenni.
Inuljunk ki abból, hogy egy 45 éves nő is Nő. Fontos, hogy adjon magára, még akkor is ha hamarosan nagymama válik belőle. Akár úgy is, hogy kozmetikai tetoválást csináltat. Az én párom 44 éves, bár nincs ilyen tetkója, és inkább a természetes szépség híve vagyok, nem zavarna, ha megcsináltatná.
Az, hogy szerinted kevésbé esztétikus, az már csak izlés dolga. Lehet, csak azért tartod csúnyának, mert Te nem úgy szoktad meg. attól még lehet csinos. Ha neki tetszik, elégedett, akkor az a legtöbb amit tehetsz, hogy elfogadod :)
45 évesen öreg??? Ez most komoly?
Én ebben a helyzetben inkább próbálnám rávenni, hogy ha már ilyesmit csináltat, azt profi szakembernél tegye, hiszen nem mindegy, mit visel az arcán 3-5 éven keresztül. A szemöldökömet én is meg szeretném csináltatni, mert buta kamaszként túl vékonyra szedtem és bizony nem nő vissza, szóval megértem, ha valaki megcsináltatja, csak az nem mindegy, hogyan. Mostmár létezik szálas szemöldök tetoválás, amiről csak nagyon közelről lehet megállapítani, hogy tetoválás. Hozd fel a témát, persze csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!