Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostoha apám akarhat valamit?

Mostoha apám akarhat valamit?

Figyelt kérdés
Már 9éve él velünk, de nem igazán beszéltünk eddig, nagyon ritkán. Nemrég viszont az egész család elment egy rendezvényre, és ő nagyon berúgott, már felállni se tudott, és én segítettem neki. De elkezdte simogatni a combokat, persze nem hagytam neki azonnal elvettem a kezét,többször is. Azt mondta anyum erről nem tudhat. Aztán két napja ramírt, hogy nem e akarok ellogni a suliból, mert hogy lóghatnánk. Aztán írt messengeren is , de azt inkább csak privátban írnám le, ha esetleg valakit érdekel. De tényleg nem tudom mit tegyek?!?
2019. márc. 1. 08:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szólj anyukádnak, ez nem játék! Nem ijesztgetni akarlak, és nem is biztos, hogy nevelőapád elmenne idáig, de ne várd meg, míg esetleg megerőszakol! Bizonyítékod is van, a netes beszélgetések gondolom kellően egyértelműek. Az már más téma, hogy nekem bőven elég lenne a lányom szava, nem kéne bizonygatnia semmit.
2019. márc. 1. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles támogatni, főleg, ha részeg.

Te nem a gyereke vagy, hanem, úgy látszik neki már nő.

Ha ekkora rendezvény volt, gondolom, tanúk is vannak.

Rendőrség, gyámhivatal, megelőző távoltartást kell kérni ellene.

Rádírni sincs joga.

Anyuddal minden apró jelet tudass, mutass, mert ha egyszerre szakad rá, könnyebben blicceli el és hibáztat Téged.

Ha így viselkedik a "párja", akkor saját magából (is) kihasznált nőt csinál az anyukád.

Fordulj szakemberhez, ne engedd, hogy tönkretegyenek.

2019. márc. 1. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:

SZÓLJ ANYUKÁDNAK!!

mit írt?

2019. márc. 1. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Én átéltem ezt,anyámnak volt jo pár pasija válás után,mindféle jöttment,némelyik rám mászott,az utolsót mikor elmondtam h megerőszakolt a legujabb piás kanja,na kit dobott ki,engem..

Azota nincs kapcsolat..

Jelezd az iskolában. Anyád nem fogja kidobni..

2019. márc. 1. 21:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg anyádnak. Sürgősen!!!
2019. márc. 1. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyád nem lép azonnal, jelentkezz az osztályfőnöködnél, az iskola pszichológusánál, mert ez mát önmagában bűncselekmény.

Szemet vetett rád, és rólad képzelődik, és lépéseket is tesz: írogat, téged bámul, fogdos.

2019. márc. 1. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Addig is legyen készenlétben telefon kamera hogy felvehesd a legközelebbi hasonló esetet legalább hanggal. Szólj anyukádnak minél előbb. Addig is míg rendeződik, mutatkozz egy fiú haveroddal gyakran. Kérdezz körbe melyik barátnődnél lakhatnál mostanában pár napot ha szükségessé válik. Sajnos ezek után nem igazán normális ha egy fedél alatt éltek.
2019. márc. 2. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon kérlek, hogy haladéktalanul szólj anyukádnak! Mutasd meg az üzenetet!
2019. márc. 2. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet most, Kérdező?
2019. márc. 26. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekel
2019. ápr. 10. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!