Ha nem teszek apaságit, akkor is kell gyerektartást fizetnem?
Felejtsd el, nem lehet elvetetni.
Legkozelebb guminot koltoztess az ágyadba ;-)
#21.-es
Nem akarom elhitetni senkivel, hogy félre kefélt volna. Tudom, hogy az enyém a gyerek.
És azért nem köttettem el magam, mert arra vártam, hogy megkomolyodok, és hátha egyszer meggondolom magam. De ez az én döntésem kellett volna legyen.
Megint a gyerek sérül mert egy ostoba nő eszköznek tekinti..
40N
Mivel már 50 választ kaptál, csak átfutottam, amiket közben írtál.
5 év együttélés után elfelejtette megmondani, hogy az orvosa "eltiltotta" a fogamzásgátlóról. Aki azt írja, hogy ennyi idő után is mindig húzzon gumit, mert a fog.gátló sem 100%-os, az 5 év után hülyeség. Nyilván megbízott benne.
Kérdező! Az nem úgy működik, hogy ha nem teszel apaságit, akkor nem kell fizetned. Vagy nem jól tetted fel a kérdést.
Egyébként én is hoznék egy olyan törvényt (nőként), hogy egy férfit ne lehessen kicselezni, ha eleve nem akar gyereket, mégis apát csinálnak belőle, az törvénybeütköző legyen és ne kelljen X évig gyerektartást fizetnie. Főleg ebben a (REMÉLEM kitalált) helyzetben, hogy 5 éve együtt él valakivel, és előre kijelenti, hogy nem akar gyereket.
Nagyon sokan rosszul gondoljátok, a törvény ezzel nem a nőket et védi, vagy a férfiakkal akar kib.cni... az lenne a dolga, hogy a gyereknek, aki nem tehet semmiről, biztosítson gondoskodást. (Az más kérdés, hogy a gyerektartás nem mindig a gyerekre van elköltve), 2 szülőt stb. A gyerek érdekeit védi.
És jöhettek azzal, hogy 5 év után miért húzna gumit stb... Ha szexelt bevállalta azt a lehetőséget, hogy gyereke legyen. Mert egyik fogamzásgátló se 100%-os és pont. Nem kell ahhoz ilyen gané nőszemély, hogy besikerüljön egy nem akart gyerek.
És más esetben ha pl. a pasi balfácán és rosszul húz gumit, ami kiszakad és levetetik a gyereket... az abortusz nagyon komoly következményekkel is járhat, akár meddőséggel is. Szóval egy nőnek nagyobb a súlya a dolognak.
Ez ilyen lehetetlen helyzet, amiről valóban a nő tehet, de 3 fognak tőle szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!