Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire jó terrorizálni, rettegés...

Mire jó terrorizálni, rettegésben tartani a család többi tagját?

Figyelt kérdés

Legalább hetente egyszer sírva, kiborulva hív fel a húgom, hogy apánknak már megint agyára ment valami, és nem lehet megmaradni otthon az állandó ordítás miatt.

Anyut és a húgomat egyaránt bántalmazza verbálisan. Nem lehet rá hatni semmivel, olyan hangnemet enged meg magának, amilyet én még mástól nem hallottam.

Ok nélkül megy a balhé többnyire. Nincsenek anyagi gondjaik, mégis képes amiatt verni az asztalt, hogy valaki egy szelettel több kenyeret evett. Illetve nagyon sokszor hoz kellemetlen helyzetbe másokat, kiteregeti a családi dolgokat boldog boldogtalannak, akár még idegennek is.

Soha nem ivott, és gyógyszert sem szed, viszont én már gyerekkoromból is ilyennek emlékszem rá. Emiatt is költöztem el anno.

Néha évi 1-2szer hazalátogatok, de legszívesebben már pár nap után csomagolnék, mert ennél tovább nem képes magát visszafogni, velem is képes balhézni a semmin. Állandóan puskaporos a levegő otthon, vágni lehet a feszültséget.

Illetve amikor nálunk voltak, akkor se fogta vissza magát, kiborultam, megmondtam, hogy az én otthonomban nem lesz balhé, holott mindig tisztelettudóan szoktam beszélni vele, meg úgy mindenkivel a családban.

Csak nagyon békeszerető vagyok.

Mit lehetne tenni?

Nem akarom, hogy ekkora feszültség legyen, mert a család többi tagja egyszer ebbe fog tönkremenni.

2019. febr. 18. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Húg 22, nyáron mennek külön."

4 éve külön lehetne, ill. magadhoz vehetted volna. Annyira rossz mégse lehet neki, ha még mindig ott van.

Anyukádat meg nem is minősítem. Többet ér neki az anyagi biztonság meg a szex, mint a két gyerekének a lelki épsége.

2019. febr. 18. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mit lehetne tenni?"

Az apám ezt úgy oldotta meg a nagyapámmal h megfogta felemelte és eldobta, repült az öreg úgy 4-5 métert a szoba másik faláig. Na ezután soha többé nem bántott senkit.

2019. febr. 20. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezek a történetek a nők hibája,mert a szex pénz fontosabb-.---
2019. febr. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!