Mire jó terrorizálni, rettegésben tartani a család többi tagját?
Legalább hetente egyszer sírva, kiborulva hív fel a húgom, hogy apánknak már megint agyára ment valami, és nem lehet megmaradni otthon az állandó ordítás miatt.
Anyut és a húgomat egyaránt bántalmazza verbálisan. Nem lehet rá hatni semmivel, olyan hangnemet enged meg magának, amilyet én még mástól nem hallottam.
Ok nélkül megy a balhé többnyire. Nincsenek anyagi gondjaik, mégis képes amiatt verni az asztalt, hogy valaki egy szelettel több kenyeret evett. Illetve nagyon sokszor hoz kellemetlen helyzetbe másokat, kiteregeti a családi dolgokat boldog boldogtalannak, akár még idegennek is.
Soha nem ivott, és gyógyszert sem szed, viszont én már gyerekkoromból is ilyennek emlékszem rá. Emiatt is költöztem el anno.
Néha évi 1-2szer hazalátogatok, de legszívesebben már pár nap után csomagolnék, mert ennél tovább nem képes magát visszafogni, velem is képes balhézni a semmin. Állandóan puskaporos a levegő otthon, vágni lehet a feszültséget.
Illetve amikor nálunk voltak, akkor se fogta vissza magát, kiborultam, megmondtam, hogy az én otthonomban nem lesz balhé, holott mindig tisztelettudóan szoktam beszélni vele, meg úgy mindenkivel a családban.
Csak nagyon békeszerető vagyok.
Mit lehetne tenni?
Nem akarom, hogy ekkora feszültség legyen, mert a család többi tagja egyszer ebbe fog tönkremenni.
"Húg 22, nyáron mennek külön."
4 éve külön lehetne, ill. magadhoz vehetted volna. Annyira rossz mégse lehet neki, ha még mindig ott van.
Anyukádat meg nem is minősítem. Többet ér neki az anyagi biztonság meg a szex, mint a két gyerekének a lelki épsége.
"Mit lehetne tenni?"
Az apám ezt úgy oldotta meg a nagyapámmal h megfogta felemelte és eldobta, repült az öreg úgy 4-5 métert a szoba másik faláig. Na ezután soha többé nem bántott senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!