Mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok a beleegyezésete nélkül tetoválást csináltatna?
Csak valami kisebbet a bordájára vagy más nem látható helyre, aminek jelentése is van számára.
Mennyire akadnátok ki?
Van, amelyik szalonban kérnek szülői engedélyt, ti ezt aláírnátok?
Nem örülnék, mert nem szólt róla, de visszacsinálni már nemigen lehet.
A szalont viszont feljelenteném.
Igen,ahogy mondod, szalonfüggő. Normális szalonban kérnek szülői beleegyezést, tetkókhoz is, piercighez is. Ahol nem kérnek, az a hely olyan is...
Egyébként ahol papír nélkül megcsinálják, én simán feljelenteném őket. Bár ezt ők is tudják, ezért nem kockáztatnak, kétlem hogy könnyen találnál ilyen szalont.
Az a szalon, amelyik nem kér engedélyt, az olyan is. Aláhamisítás se megoldás, helyben várják el.
Az lesz a legkisebb bajod, ha elrontják a mintát, és bélyegként viselheted...
Végül nagy nehezen rávettem magam, hogy megkérdezzem, és megengedték, ma voltam bent egyeztetni :)
Köszönöm a válaszokat
#19 A tetoválásnak több évszázados kultúrája van, igaz, nem Európában, nem most találták ki.
Azt is lehet bánni 60 évesen, hogy annak idején nem csináltattál meg egy bizonyos tetoválást, nem csak azt, ha igen.
Egyébként ha jól körbejárod előtte a témát, nem mész olyanhoz, aki elrontaná a tetoválást, ha mégis, nagyon szépen el lehet takarni akár egy másik mintával, ha igényes művész csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!