Mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok a beleegyezésete nélkül tetoválást csináltatna?
Csak valami kisebbet a bordájára vagy más nem látható helyre, aminek jelentése is van számára.
Mennyire akadnátok ki?
Van, amelyik szalonban kérnek szülői engedélyt, ti ezt aláírnátok?
Nem örülnék egy tetkónak, de ha nagyon elszánt, nem tiltanám.
Viszont beszélnék vele, hogy együtt válasszuk ki a szalont, ahol fogják csinálni, mert nagyon sok olyan hely van, ahol nem ügyelnek eléggé a higiéniára. Nagyon alaposan körüljárnám vele a témát.
Egy dolog kerülendő. Az, hogy titokban, a saját feje után menve csináltassa meg.
Mivel már visszacsinálni nem tudja, semmit nem csinálnék. Az ő teste, ő viseli, neki lesz egy életen át ott.
Ez nem azt jelenti, hogy ne törődne az ember a gyerekével, de ha minden triviális dolgon kiakadok és drámázok, azzal magamat blamálnám. Mivel a tetkóval nekem nem árt. Nem olyan, mintha lopott volna tőlem vagy hasonló.
17 éveen szülői engedély nelkül rendes helyen nem fognak neked tetkot cdinalni. Egyébkent meg beszeld meg othol. Nekem tetko ellenesek a szüleim. Megis rabeszeltem öket 17 eves koromban hogy irják alá... De ha meg nem irjak alá akkor bird ki azt az egy évet 😃 . Most en is azert varom a nyarat mert megigertem hogy majd csak érettsegi utan varratok legközelebb( de utana begyorsítom a tetkok érkezesét 😂).
18/F
Szalonfüggő, hogy kénrek-e engedélyt, legalábbis tetovált ismerőseimtől így értesültem, nem is ez a lényeg
Jobban örülnék, ha megengednék, de ha nem, kis bűntudattal akkor is találnék rá módot, hogy megcsináltassam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!