Anyukámnak nem tetszik hogy nem az ő nevét adom a lányomnak ez normális?
Nos, én nem voltam hasonló helyzetben, mert elmondtuk a szülőknek, hogy ez és ez lesz a gyerek neve, a szülők pedig örültek.
Viszont a Gyöngyi nekem sem tetszik, és ne hagyd magad rábeszélni. Tudni fogod/tudod, hogy mi a tökéletes név, amikor először meghallod. És életed végéig bánnád, ha egy olyan nevet adnál neki, ami nem A NÉV. Csak egy név.
Anyukád majd megbékél, ha mégsem, akkor nagyon gyerekes, és nem is éri meg foglalkozni vele.
Szerintem szép név a Gyöngyi és ritka is. Legalábbis szerintem ezerszer szebb mint a most felkapott Lorena, Eliza, Bella és társai.
Amúgy nem, nem normális, ő választhatott nevet mikor téged szült, most ti választotok a sajátotoknak.
Miféle nagymamai önzés ez?Nem is értem, miért kellene a nagymama nevét adni a gyerekednek?
Te is a nagymamád nevét kaptad?
Ha most ebben az amúgy nagyon fontos dologban engedsz neki, akkor később mindenbe beleszól, ő akar majd irányítani.Márpedig a gyerek a te gyereked, nem az övé.Ő mint nagymama viselkedhet.Sok problémát előzöl meg, ha röviden tömören megmondod neki, te akarsz a gyereked felől dönteni.És ha kiborul, akkor majd abbahagyja.
56 éves 2 unokás nagymama vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!