Apám gyűlölködik velem, mióta új nője van. Mit tehetnék?
18 éves vagyok és várandós. A párom velünk lakik, amíg a hitelt intézzük az új otthonunkhoz.
Apám tök normális volt, és engedte, hogy ide költözzön a vőlegényem.
De mióta megismerte a 24 éves nőjét, és ide költöztette hozzánk, elszabadult a pokol.
A nő teljesen elmebeteg, terrorizál, de apám nem hiszi el nekünk. Se nekem, se páromnak, se a hugomnak.
Totál bunkón reagáll arra, ha megemlítjük, hogy a nőcske hogy viselkedik, mikor nincs itthon.
Üvölt velem, meg a párommal, hugommal.
Egyre rosszabb a helyzet.
Valami ötlet?
#11 nagyon nagy tévedésben vagy.
16 éves korom óta dolgoztam, nem vagyok csóró, most is dolgozom, a hitel közös lesz.
Kiköltöztetést nem hiszem, ha apud nagyon szerelmes, de a fejével beszélhetne.
Hozzá nem tudtok elköltözni?
Ne haragudj, de szerintem a családotokban komoly problémák vannak.
Ahogy írtam az se normális, hogy apád 56 évesen egy 24 évessel van, aki a lánya lehetne.
És az se éppen megszokott menete a dolgoknak, hogy 18 évesen terhes vagy. Több mint valószínű, hogy semmilyen iskolát nem végeztél el, így elég nagy nehézségeid lesznek a jövőben. És akkor még hitelbe is veritek magatokat.
Szóval szerintem bőven vannak gondok. De hogy megnyugtassalak, valsz az elsődleges forrást a szüleidnél kell keresni, nem nálad.
Őszintén sok mindent nem tudok javasolni. Bírd ki amíg meglesz a saját kégli, aztán kívánok sok sikert meg szerencsét az élethez.
A nagynéni nem költöztetheti ki a nöt, mert csak arra a résre vonatkozik a joga, amire, az egész lakásra nem.
Másrészt az apának megintcsak joga van a saját lakásában azzal élni, akivel akar. Senkinek nincs joga "kiköltözteteni" a barátnöjét, elvégre ö ugyanolyan, ha nem erösebb jogon él ott, mint te.
Harmadszor meg, ha neked ennyire problémás a dolog, akkor miért laksz nálük, költözzetek külön a pároddal.
Ha a felére haszonelvezete van akkor simán odaköltözhet a nagynéni.
Aztán az új nőci pattoghat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!