Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érezheti magát a gyerek,...

Hogy érezheti magát a gyerek, ha az apás hétvégét nem az apjával tölti?

Figyelt kérdés

Apás hétvégén apa elmegy pizzázni, kocsmázni, a lényeg hogy minél kevesebbet kelljen otthon lennie.

A gyerekre pedig apa új párja vigyáz.

Nem egyszeri alkalom, hanem rendszeres.

2019. febr. 6. 17:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
3%
Ha nem lett volna problémád az exeddel, akkor még mindig együtt lennétek.
2019. febr. 6. 17:55
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Kölyke válogatja. Haverom pl. így szoktatta össze az új feleségét a lányával.
2019. febr. 6. 17:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a gyerek anyja :).
2019. febr. 6. 18:05
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Úgy hogy tök átlag faterja van. kihasználta az anyját, kihasználja az új nőjét is, közben a gyerekre szarik.
2019. febr. 6. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Irto ciki. Sajat apja lecarja, lehet hozzaszokatja az uj nohoz de az apjatol annal tavolabb lesz, gaz hogy nem akar torodni a gyerekevel hanem lepattan. Pont az ilyennek nem valo a gyerek, nem lehet ra szamitani es semmi szeretet vagy torodes nem latszik. Nem apanak valo
2019. febr. 6. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg rosszul érzi magát emiatt. De nagyon széles skálán mozoghat, hogy az adott gyerek mit érez. Ha tényleg érdekel, kérdezd meg tőle, legyél vele, figyeld őt, látni fogod rajta, hogy hogy érzi magát.
2019. febr. 6. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy ez jellemző az elvált apucikra. Gyorsan beújítanak egy nőt, hogy törődjön az a gyerekkel. nekik a nő a csicskával egyenlő.
2019. febr. 6. 18:24
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Az enyém ilyen volt régebben. Nagyon csalódtam benne és haszontalannak éreztem magam.

Haverok, új pénzes nő, 'munka' amiről később kiderült hogy más programot talált ki mind fontosabbak voltak mint az együtt eltöltött idő

Utána én nem akartam menni, persze kiverte a hisztit és hirtelen élni akart az apai jogaival. Ebből nagy balhék lettek. Végül lelépett, valószínűleg többet nem fog keresni soha. Nem is hiányzik

17l

2019. febr. 6. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
6%

Na helyben vagyunk...az apa a hibás.

Fel kéne fogni csajok, hogy a férfiak 99%-a SOHA nem akar(t) gyereket!

2019. febr. 6. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
#9: kár hogy annyi eszük már nincs hogy ezt a terhesség előtt közölnék...
2019. febr. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!