Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek hogy a...

Ti megengednétek hogy a lányotok ottaludjon a barátjánál ha már nem szűz?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és most van egy fél éves kapcsolatom, de Anya nem engedi, hogy ott aludjak nála/vagy ő nálam. Ha megkérdezem, miért, a válasz mindig annyi Anyától, hogy "csak" "mert fiatal vagy"...pedig volt rz előtt 3 éves kapcsolatom, és vele együtt aludtam minden héten, vele veszítettem el, és Anya tisztában van vele.

Nem értem, hogy mi ebben a logika.

2019. jan. 31. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Előző van már fogamzásgátlás.. Komolyan otthon ennyire tudatlanok még mindig? :O
2019. febr. 1. 01:17
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Én nem féltettem soha a lányom, nem gondolom hogy idő előtt elkopik mert barátja van és együtt vannak.

Kiegyensúlyozott, rendesen jár iskolába, jók az eredményei és az idén diplomázik.

Szóval szerintem butaság tiltani, mert lehet hogy rosszabb lenne úgy.

43f

2019. febr. 1. 03:32
 13/20 anonim ***** válasza:
7%

11#

Gondolom még nem vitted abortuszra a lányod. Lehet többé nem lehet gyermeke.

Van fogamzásgátló, mégis rengeteg abortusz van az országban. Hogy lehet? A fiatalok nem tudnak a fogamzásgátlásról?

2019. febr. 1. 04:39
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Igazából én 18 évesen költöztem össze a férjemmel. Anya is nagyon félt a suli miatt hogy majd még lejjebb mennek a jegyeim és évet ismétlek. Mielőtt össze költöztünk alig voltam 2-es tanuló, mire fejeztem a sulit 4-es tanuló lettem kitűnő érettségivel.
2019. febr. 1. 05:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom én 18 év felett nem kértem engedélyt, csak elmondtam, hogy mikor hova megyek, bár igaz, hogy nem is mászkáltam el sokat otthonról. Nem arról van szó, hogy minden héten más fiú ágyában kötsz ki, hanem egy fél éves kapcsolatról.
2019. febr. 1. 05:48
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg meséld el ezt apukádnak is, és, hogy beszéljen anyuddal. Hátha meg tudja győzni, vagy bár a tiltás oka kiderül. A másik, hogy mi lenne, ha igenis kérdés nélkül elmennél? Hazarángatna, vagy szobafogságot kapnál?
2019. febr. 1. 06:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen annyi volt,hogy elmentem xhez és reggel majd jövök. Egy szót se szóltak...viszont hétköznap amikor suli volt akkor max barátnőmnél (aki osztálytársam is volt) aludtam. Viszont azzal mindenki tisztába van,hogy szex nem csak esténként együtt "aludva" lehet. Anyukádnak nem szimpi a jelenlegi barátod
2019. febr. 1. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagykorú vagy, miért is kérsz engedélyt? Ha az ottalvást nem engedik, ezért mellőzöd, abba is hagyod majd, hogy beleszóljanak, kihez mész hozzá?

Fogd magad, és aludj ott a barátodnál, de azért szólj anyádnak, hogy hová mentél.

Amúgy meg mondd meg neki, hogy nem hiszed el, hogy ezért nem enged, hiszen az exednél fiatalabb voltál, mégis ott aludhattál, kérdezd meg, hogy őszintén mi a baja.

2019. febr. 1. 14:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom még nem vitted abortuszra a lányod. Lehet többé nem lehet gyermeke.

Van fogamzásgátló, mégis rengeteg abortusz van az országban. Hogy lehet? A fiatalok nem tudnak a fogamzásgátlásról?"

Miért is kellett a lanyodat abortusza vinni? Tán nem vilagositottad fel kellően? Vagy nem vitted el időben nőgyógyászhoz tablettát feliratni mert jaj korai az még, úgysem sz*xel mert én nem engedem? Arról ha a fiatalok nem tudnak a fogamzasgatlasrol egyértelműen a szülő a hibás. Az hogy tiltja a barátjától, vagy nem alhat ott, nem megoldás. A f***sz nem csak éjjel áll fel. És ha akarják csinálni úgyis megoldják, akár máshol. Az ilyen szülőket sose értettem, 18 vagy, azt csinálsz és azzal akivel akarod. Az a szülő meg aki próbálja burokban tartani a gyerekét a mindenféle tiltassal, ne csodálkozzon ha tényleg terhes lesz. Fel kell vilagositani azt a gyereket, el kell vinni akár 16 évesen is és feliratni azt a r*hadt tablettát. Ez van manapság a 16 évesek is már csinálják. És miért van annyi abortusz? Mert a szülő homokba dugja a fejét és azt hiszi ha bezárja a gyerekét az majd megoldja. Hát nem.

2019. febr. 1. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Borsodban gyermek és ifjúság védelemmel foglalkozom. De nagyon sok már felnőtt nő azt se tudja hány petefészke van,azt se h a gyógyszert nem összevissza kell szedni,sőt azt se h a szexből baba lehet nem csak a 18 éves v fiatalabb. Aztán a pottyantósba szüli és meglepődik,a család meg csak meghízott azt hittük,v épp kiderül h apuka a testvérbátyó volt. Sokat orvos nem lát a szülésig,de cigi frontin pia az van... És felnőttekről beszélek épp.... Döbbenet. A megszakításos meg nem védekezés stb de sorolhatnám órákig.. De ez a probléma iskola felvilágosítás szülői háttér családi, tabu gát,összetett stb..

58N

2019. febr. 1. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!