Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem támogatja anya,...

Miért nem támogatja anya, hogy énekeljek a kolis ki-mit tudon? 16l

Figyelt kérdés

Ez a második évem és meg akarom próbálni. Már van egy pár tippem a dalválasztással kapcsolatban.

Viszont valahányszor otton akarok énekelni leszólja a próbálkozásaim.

Az iskolai énektanár szerint sincs gáz a hangommal. Tudom, hogy a jelentkezők közt vannak jobbak, de azért poén lenne megpróbálni

Szerintetek?

2019. jan. 30. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Régen rossz,ha anyukád nem támogatja.Egy szülő mindig elfogult a saját gyerekével,mindenben a legjobbnak látja...Ha anyukád szerintem nincs meg a hangod,a versenyhez akkor szerintem hanyagold az egészet.Az iskolai énektanár pedig sosem biztosíték.Mi annó 36an voltunk az osztályba mindannyiunknak kötelezővé tette az énekkart,hát mit ne mondjak,36ból 4-5nek ha volt jó hangja..
2019. jan. 30. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem ezt a hozzállást... Csak egy kolis rendezvényről van szó, nem a Britain’s Got Talent vagy a Voice színpadán fog fellépni, az egész világ szeme láttára. Én semmi rosszat nem látok ebben az egészben, sőt. Szerintem ez egy tök jó dolog. Nálunk több ilyen rendezvény is volt a suliban, külön zenés, külön táncos és volt amikor bármilyen előadással lehetett készülni. Nagyon sokan jelentkeztek, köztük én is és egyáltalán nem bántam meg, tök jó buli volt az egész. Aki tényleg ügyes vagy kreatív volt, azt megtapsolták, megdicsérték és akár díjat is kapott. Aki pedig kevésbé az pedig legalább jól érezte magát, kipróbálta stb., sőt voltak akik eleve nem is vették komolyan, csak szórakozásból csinálták, mert mièrt ne. Volt, aki vicces volt és mindenki nevetett rajta, volt aki elrontotta vagy izgult stb., de nem tragédia ez sem. Mi sem vettük túl komolyan, de azért kèszültünk és bennem egy nagyon jó emlékként maradt meg az egész, a közös gyakorlás, a próbák, maga a fellépés stb. Szerintem menj el, ha még a tanárod is bátorít, akkor pláne van értelme :)
2019. jan. 30. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
11%
Irigy,mert ő gondolom nem énekelhetett ezért te se tegyedmanyukák ilyenek sajnos,irigyek mindenre :(
2019. jan. 30. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Dobj fel egy videót ide, elbiraljuk.:D
2019. jan. 30. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem teljesen értelek titeket. Én voltam már kolis ki mit tudon és rengeteg olyan volt, aki borzasztóan hamisan énekelt és mégis kib@**ottul jól éreztem magam közben. Ez csak egy buli, egy hülyeség, a kolisok egyébként is úgy ahogy de ismerik egymást, nem fogja megalázni magát. Szóval had döntse már el a gyerek, hogy akar-e menni vagy sem.
2019. jan. 31. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
A nincs gáz a hangoddal az még nem jelent jó hangot, amit mutogatni kell :)
2019. jan. 31. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan próbáld ki! Bár én nem vettem részt annak idején ilyen versenyen a koliba,de személy szerint én csak a legjobbra emlékszem. Akiknek nem volt annyira szép hangjuk,másnapra szinte el is felejtette a társaság,hogy ő is énekelt. Ha nem sikerülne,az a csoda is csak 3 napig tartana,hidd el.

Jó szórakozást!✌

2019. jan. 31. 08:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Telefonnal készíts hangfelvételt az éneklésedről, aztán hallgasd meg. Ha utána is jó ötletnek tartod a vetélkedőt, akkor hajrá.
2019. jan. 31. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!