Anyám miért ilyen?
Ha fiú barátokkal megyek valahová, mindig azt kérdezi, hogy mi most együtt vagyunk?
Meg nem enged el velük buliba, mert biztos szexelek velük.
Barátnőmmel és egy idegen fiúval volt kint képem facen, arra is elkezdi, hogy vigyázzak, meg ne erőszakoljon
Most épp megvan és eléggé kívánom az édeset, aztán mikor mentem ki csokiért, anyukám elkezdi, hogy jézusom, ugye nem babát vársz?
Mi ez a mánia? Sose volt barátom, 18 éves szűz lány vagyok, eszem ágában sincs kapcsolat nélkül kefélgetni.
Azért a tampont, óvszert, borotvát, gyógyszert szerintem max a kisebbség nem ismeri:D
Meg anyu se olyan öreg, 40 éves, de eléggé kiakasztó mikor ilyeneket feltételez.
40 éves,és ilyen maradi? Sajnállak,szörnyűek lesznek a legszebb éveid..
40N
#6: Akkor miért nevezed őket barátoknak? Akinek hátsó szándéka van,az nem barát. Most te tényleg magadat altatod?
Miféle lány megy olyan fiúkkal el bárhová is,akiről tudja,hogy bármikor megraknák,ha lenne rá lehetőségük?
7
Nem azt mondta hogy konkrétan arról akivel elmegy barátként tudja H megizélné. Az meg H pasi nem jelenti egyből azt. Én is inkabb fiúkkal töltöttem az időm mert velük jobban kijöttem. Soha nem feküdtem le egyikkel sem és híg ők akarták-e azt nem tudom mert nem ez járt az eszembe folyton
Pontosan nem tudom róluk, de nyilván 1 pasi se utasít vissza ilyet.
A barátaim mert megbeszélek velük mindent és nem, sose szexelnék velük.
Vannak lány barátaim is egyenlő arányban, a fiúk közül is van akinek van barátnője, nem tudom, hogy mit kell ezen ragozni.
De már elég fejlettek vagyunk remélhetőleg ahhoz, hogy ne szexuáljunk meg minden ellenkező nemű embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!