Szerintetek, ha egy 13 éves gyerek csúnyát mond a nevelőapjának a férfinak joga van megütni?
Joga van,csak utána ott az ajtó,ez arra is áll ha engem ütne meg az ócska pasi.. Én nem jutok el a rugdosásig mint sok buta nőtársam. Megüti a lányom vagy engem, és onnantól takarodik ..
36N
1.: Ti végletesek vagytok! Nem családon belüli erőszakról van szó, csak kiérdemelt, nevelő pofonról!
2.: Egy nevelőapa vagy nevelőanya, el kell, hogy tűrje azt, hogy a párja gyereke egy kis kretén, és engedni kell neki, hogy a számba x@rjon? LÓF@XT!
3.: Ez nem tetszik a páromnak? Menjen/megyek! Ennyi!
Na ne keverjük a családon belüli erőszakot azzal hogy egy agresszív, nagypofájú kölyök kap egy nevelő célzatú pofont....
Nőnél is csak egy pofonnal kezdődik mindig,aztán jön a többi mert a buta nő elnézi a vége pasika veri anyut meg a gyerekeit.. Hát én nem nézem el ha valaki megüt minket.. Férfiaknak nem tetszik h vannak még erős nők akik nem tűrik ezt el h pofozzák utána meg szarrá verjék őket.
36N
Nem kell kussolni,de értelmiségi nem proli h ököllel kommunikál akár gyerekkel akár a barátnőjével feleségével csak a magyar pasik 80% iszlámot bevezetné de a migránsok cunák. Persze Nagyon sok pasika szeretné ezt legalizálni h szabadon ok nélkül verhető erőszakolható bezárható kinyírható legyen a párja ne legyen bűncselekmény a nő kisgyerek elleni erőszak gyilkosság, ez a büdös igazság,kormányunk sem ok nélkül nem ratifikálja az isztambuli egyezményt a nők gyerek védelméről,lassan legalizálják az erőszakot. Mondjuk otthon el is juttok oda h szabadon verhető erőszakolhatók lesznek még a kiskorú nők is mint indiában afrikában. :( Jobb külföldön egyedül a lányommal mint ilyen pasikkal otthon.
36N
Túlbonyolítjátok. Ilyen esetben két lehetőség van:
1. Meg lehet beszélni az anyával a problémát és megpróbálni megoldást találni rá, ami vagy sikerül vagy nem, ha nem, akkor ki lehet szépen sétálni a kapcsolatból, nem kötelező együtt élni a gyerekkel/anyával. Gyerekes nőnél az benne van a pakliban.
2. Vagy le lehet alacsonyodni egy utolsó féreg szintjére, aki képes megütni egy gyereket, utána pedig szembe nézni az esetleges bírósági perrel és az anya haragjával.
"Sosem vertek gyermekként.
Elítélem az erőszakot.
DE!
Ha leanyázna, akár a saját, akár a más gyereke, na akkor levernék neki kettőt. És ha az anyjának nem tetszene, akkor ott elköszönnék."
Olyan ítélkezik akit soha nem vertek...
Sajnos ezen is látszik hogy a jó nevelés nem segít ha felnőttként egy agresszív állat lesz a gyerekedből ...
A nő meg még az előtt köszönne el tőled, mielőtt kikéred a véleményét. Már ha van annyi esze hogy nem akar egy agresszív bántalmazóval együtt élni
Nincs joga, se az apának, se az anyának, se a vér szerintinek, se a nevelőszülőnek.Ez ennyire rövid.
A jogban ugyanis nem a közhangulat dönt, hanem a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!