Szerintetek, ha egy 13 éves gyerek csúnyát mond a nevelőapjának a férfinak joga van megütni?
Szerintem ha közösen nevelik a gyereket s erre a Nő is rábolintott, akkor igen.
Nyilván nem megverni... de egy nyaklevest adhat neki.
Sajnos a nők leadják a mércét h legyen vki válás után is. Ezért állnak össze a nők gyakran alkoholista munkakerülőkkel akad olyan ügy h anyu pasija kivégzi a kér fiát,mert anyu összeállt egy ittas fiatalabb önértékelési zavaros beteg agyú pasival csak h vki legyen.. Igen nem szabad anyut hibáztatni ott se csak a pasit aki ölt,hát nem csak a pasi hibás ezekben a történetekben..
36N
Gondolom, nem azt mondtad, hogy csúnya nagy dudaorra van.
Nevelőapa és nevelőapa közt is van különbség. Nem mindegy, hogy 1 éves korodtol, vagy 1 hónapja nevel. Nem mindegy, hogy odaadó szülő, vagy anyád agresszív kanja.
Kaptál egy pofont reflexből, vagy végigrugdosott a lakáson?
Szóval kicsit gyanús, hogy azért nem fejted ki bővebben, mert kiderülne, hogy megérdemelnéd.
2es, biztos a putrisoron laknak ha a 13 éves bepofázik a felnőtteknek.
Nem, nincs joga megütni, de eltartania se kell a gyereket.Nem kell egy fillért sem adnia a kis mocsoknak. Tehát ha pofázna, és még itt arcoskodna is, megmondanám anyucinak, hogy ezentúl nincs közös kassza, én állom az én dolgom te meg a tiédet meg a gyerekedét.
Sosem vertek gyermekként.
Elítélem az erőszakot.
DE!
Ha leanyázna, akár a saját, akár a más gyereke, na akkor levernék neki kettőt. És ha az anyjának nem tetszene, akkor ott elköszönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!