25 évesen teljesen kétszínűek velem anyámék és a hátam mögött sugdolóznak?
Úgy kezelnek, mint egy kisgyereket. Semmit nem mondanak meg, hanem átvernek.
Ja és mindennek úgy kell lennie, mint ők akarják, mert "megverlek, meg agyonverlek".
Ha 25éves korodig nem tanultak meg egyenrangú embertársukként kezelni téged, hidd el, ezután sem sikerül nekik. Márpedig ahol az a hozzáállás, hogy "megverlek, meg agyonverlek", akkor erősen sanszos, hogy IQ és akarat sincsen erre. Őket már nem fogod megreformálni.
Valahogy függetlenedj tőlük, hogy akkor és addig kelljen csak ilyen hétköznapokat elviselni, amikor és amíg te azt még elviselhetőnek érzed.
25 évesen miért nem tudsz leválni róluk, függetlenedni?
Anyagiak, vagy az egészség hiánya?
Vagy az erre való igény, késztetés hiányzik ?
Na milyen hamar 25 lettél, 22-ből!
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot!
Bár nem teljesen egy a sztorink, de hasonló. Én 26 vagyok, már külön élek anyukámtól jó pár éve a férjemmel. A probléma nem is anyukámmal van, hanem a család többi tagjával,- a kereszt szüleimmel. Ha látogatóba vagyunk egyből kérdezik, miért ez van miért az van, miért úgy élünk ahogy. De a hátunk mögött is minket beszélnek ki folyamatosan. Nem látogatjuk őket, nem tartjuk velük a kapcsolatot, pár havonta ha összefutunk véletlen váltunk pár szót és ennyi bőven elég belőlük.
Talán neked is az lenne a megoldás, ha elköltöznél. Teljesen megtudja változtatni az embereket, ha nem egy házba élnek, és megszűnne a "megverlek, meg agyonverlek" zsarnokoskodás is!
18 éves szinten írod a sztorit.
Ha ennyire szar, miért nem költözöl el? Sulizol még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!