Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Maradjak együtt a vőlegényemme...

Maradjak együtt a vőlegényemmel, mert gazdag és "jobbat úgysem találok"? Milyen felfogás ez? Miért nem bírnak mellettem állni, legalább most?

Figyelt kérdés

A szüleim szerint ezt kéne tennem, merthogy az érzelmek úgyis elmúlnak idővel... 22 éves vagyok, tehát nem egy vénlány, akinek kapkodnia kéne bárki után, mert egyedül maradna amúgy. A vőlegényemmel 8 évet voltunk együtt, ebből 4-et együtt is éltünk. Egész életemben az ő céljai voltak a legfontosabbak nekem, mindent alárendeltem neki. Amikor külföldre ment tanulni, én is szónélkül passziváltattam az egyetemen, és itt hagytam mindent. Folyamatosan elkísértem mindenhová, az ő igényeit tartottam szem előtt, pl. lemondtam arról, hogy a szalagavatón táncoljak, mert ő nem akarta, hogy más srác hozzám érjen. Olyan voltam mellette, mint egy csinos kiegészítő. És ezt nagyon sokáig nem láttam...

Májusban lenne az esküvőnk, de úgy éreztem az utóbbi 2-3 hónapban, hogy nem vagyok mellette boldog, ez a kapcsolat már nem az, ami volt. Szakítottam vele a múlt héten egy nagyobb vitánk után, el is költöztem. Azóta hol ő, hol a szüleim zaklatnak. Az exem azért, hogy kezdjük újra, de most is igazából csak a látszat izgatja. Hogy hordjam még a gyűrűt legalább pár hétig, amíg átgondolom ezt, ne tegyek ki olyan képet/storyt az Instagramra, amin látszik, hogy nem az otthonunkban vagyok már, és ne beszéljek senkinek arról, hogy külön vagyunk. A szüleim szerint most követem el életem hibáját, mert ilyen fiút még egyet nem fogok találni, aki így lesi a vágyaimat és megad mindent, meg hogy anyám már abban a hitben volt, hogy jövő ilyenkor talán már unokázhat... Igazából hiába mondtam ki én, hogy legyen vége, akkoris megvisel a szakítás. Majdnem 10 évről beszélünk, szinte mellette nőttem fel, nem volt olyan nap, hogy ne beszéltünk volna legalább telefonon. Jól esne, ha a szüleim a szemrehányások és érzelmi zsarolás helyett inkább mellettem állnának, de szerintük én feleslegesen csinálom a fesztivált. Sőt, anyám szerint még a megcsalás is megbocsátható, mert minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és ne gondoljam, hogyha mondjuk 30 évesen megyek valakihez férjhez, mellette nem csábulnék el.

2019. jan. 19. 15:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%
Tutira nem mennek vissza, betegesen feltekeny es mindenben korlatoz,parancsolgat es ember szamba sem vesz mert a sajat velemenye fontosabb. Anyad se semmi hogy azt akarja hogy boldogtalan legyel es hogy gyereket vallalj egy boldogtalan kapcsolatban. Ne menj vissza hozza semmikepp,talalsz nala meg jobbat is majd neaggodj.
2019. jan. 19. 19:46
 22/25 anonim ***** válasza:
13%

"Maradjak együtt a vőlegényemmel, mert gazdag"

Ne!

Hiszen bármelyik ujjadra találhatsz egy csórót, akivel majd végig kínlódjátok az életet, amíg majd el nem váltok.

2019. jan. 19. 20:29
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

Anyukádrol meg van a véleményem,ergő o is félre járkál faxa boldog házzaságga lehet neki is,szerintem irigy h te boldog is lehetnél és nem megcsalni kéne egy utált férjet.. Ha ez belefér nála az gáz,eleve nem élek nyitott

meg minden eltóürő házasságban főleg nem pénzért.. Menekülnék ezektől- Hasonloktol jottem el,ott egy bántalmazohoz kényszeritettek. Nem kértem belőle..

2019. jan. 19. 21:08
 24/25 anonim ***** válasza:
93%

Elnézést, hogy két szón fogok most lovagolni, de muszáj:

"Mellette nőttem fel"

Nem azt írtad, hogy együtt nőttetek fel, és bár nem lehetek benne biztos, szerintem az ex jóval idősebb nálad. Emiatt a következő képet látom magam előtt. A srác összeszedett egy 14 éves gyereket 8 évvel ezelőtt, akit még tudott manipulálni. Arra nem gondolt, hogy a kislányból nagylány lesz, aki már nem a szőke herceget fogja látni benne. A szüleid talán azt hitték, hogy ez a pasas fog majd rád vigyázni egész életedben és arra nem gondoltak, hogy egyedül is megállnál a lábadon. Ne hagyd magad. Felnőtt vagy. Egyetemista vagy, lesz egy diplomád. Komoly munkát fogsz ellátni, jó fizetésed lesz. És találsz majd egy normális pasit aki nem 14 évesekre vadászik

2019. jan. 20. 01:40
 25/25 anonim ***** válasza:
78%

Egyértelmű hogy nem vagy vele egyenrangú.Ez nemhogy javulni fog, inkább ha hozzámész, romlani.Ha gyereketek lesz,akkor majd teljesen nyeregben érzi magát, azt tesz veled amit akar.Egy kiszolgáltatott cseléd leszel.Ha majd nem bírod és el akarsz válni, a gyereket el fogja venni tőled, mert lesznek összeköttetései, pénze hozzá.

Nem akarsz boldog lenni?Gyakorlatilag prostituált vagy, mert nem szerelemből vagy vele, hanem a pénzéért.

Amúgy az az érzésem, ezeket tudod te is.

Csak a kényelmes életet, a sok pénzt nem akarod otthagyni.

Amúgy meg felnőtt nő vagy, miért hagyod hogy bárki beleszóljon az életedbe?Szüleid se.Képzeld el, mint egy filmet,milyen lehetne az életed, ha őt otthagynád.Mit tudnál csinálni?

2019. febr. 8. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!